ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πλάνα του Βονόρτα

Τα πλάνα του Βονόρτα
Βονόρτας INTIME SPORTS

Διαβάστε τις πρώτες σκέψεις του Γιάννη Βονόρτα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης την Κυριακή που μας έρχεται.

Ο Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το αιώνιο ντέρμπι έχοντας μόνο ένα προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό Μαυρία.

Ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Βίκτορ Βιτόλο που έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή, όμως ο Γιάννης Βονόρτας δεν ανησυχεί για την ετοιμότητα του.

Τα αρχικά πλάνα λοιπόν για το παιχνίδι δείχνουν πως ο Λουτσιάνο Φιγκερόα θα κρατήσει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τοτσέ να μένει στον πάγκο, ενώ στα άκρα θα βρεθούν Σισοκό, Μπαρμπαρούσης.

Στα χαφ την τριάδα θα αποτελέσουν οι Βιτόλο, Σο και Ζέκα, με τον Μαρίνο να παίρνει την Παρασκευή τη θέση του Ισπανού άσου που δεν προπονήθηκε.

Τέλος στην άμυνα δεν έχουμε εκπλήξεις. Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγο, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρίνος θα αποτελέσουν την διάταξη, με τον Χουχούμη να κάθεται στον πάγκο. Σε περίπτωση απουσίας του Βιτόλο πάντως, ο Μαρίνος θα πάει στα χαφ και ο νεαρός άσος θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Βίντεο και τακτική

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέχεια έδειξε βίντεο στους παίκτες με στιγμιότυπα από αγώνες του Ολυμπιακού και εστίασε σε τρία σημεία: τις στημένες φάσεις, τις ατομικές ενέργειες και το πρέσινγκ.

Επίσης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές των πράσινων να προσέξουν ιδιαίτερα τους Αμπντούν και Τζιμπούρ, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα στημένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ