ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα μπράβο και η μουσική στον Παναθηναϊκό

Τα μπράβο και η μουσική στον Παναθηναϊκό
Ζέκα INTIME SPORTS

Ο Χουάν Ρότσα αντάλλαξε high five με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ στα αποδυτήρια ήχησε λάτιν μουσική μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Μία νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ δεν συνιστά από μόνη της τεράστια επιτυχία και σαφώς οι τόνοι δεν πρέπει να ανεβαίνουν υπερβολικά στο πράσινο στρατόπεδο.

Όμως η κατάσταση που επικρατεί φέτος είναι διαφορετική και η επικράτηση στο παιχνίδι της Κυριακής ήρθε να εκτονώσει την υπέρμετρη πίεση που έχει συγκεντρωθεί, αλλά και να τονώσει τη λαβωμένη αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά το ματς ήταν χαρούμενη και ήταν φανερό πως αυτό το αποτέλεσμα ήρθε στην κατάλληλη στιγμή.

Εντός του χώρου ήχησε λάτιν μουσική στη διαπασών, με τους ποδοσφαιριστές να την απολαμβάνουν δεόντως. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και μάλιστα σε ένα σημείο, το cd player έπαιξε κομμάτι της Άννας Βίσση!

Τα μπράβο του Ρότσα

Αναμφίβολα, ο Χουάν Ρότσα είναι εξαιρετικός στον χειρισμό της ψυχολογικής ανάτασης των ποδοσφαιριστών. Στις τρεις ημέρες που δούλεψε με την ομάδα, κατάφερε να τους απελευθερώσει και να τους αποφορτίσει.

Μετά το τέλος του αγώνα, μπαίνοντας στα αποδυτήρια αντάλλαξε high five με όλους και μοίραζε συγχαρητήρια. Συζήτησε με μερικούς για κάποια λάθη τους, ωστόσο επικέντρωσε στην προσπάθεια να τους κρατήσει συγκεντρωμένους εν όψει της Μάριμπορ.

Ο Αργεντινός κυκλοφορούσε διαρκώς με ένα μεγάλο χαμόγελο, ενδεικτικό της νοοτροπίας του και αυτό βοήθησε πάρα πολύ τους παίκτες του να αισθανθούν πιο άνετα.

Επικοινώνησαν με τον Φερέιρα

Η κίνηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα να στείλει συγχαρητήρια στους πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και για την καλή απόδοση τους, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Αρκετοί εξ αυτών, κυρίως οι ξένοι που ήρθαν με δική του εισήγηση, αλλά και Έλληνες, έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του μετά το παιχνίδι και να τον ευχαριστήσουν για το μήνυμα του.

Ο Φερέιρα χαίρει εκτίμησης από τους περισσότερους και δεν πρόκειται να σταματήσει να διατηρεί επαφή μαζί τους, επειδή παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ