ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα... μαγικά εισιτήρια του Πράνιτς

Τα... μαγικά εισιτήρια του Πράνιτς
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των πράσινων, ζήτησε και πήρε αρκετά εισιτήρια για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει συγγενείς και φίλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Ο χαμός για τα εισιτήρια του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ δεν έγινε μόνο ανάμεσα στους φιλάθλους του τριφυλλιού που έψαχναν απεγνωσμένα για ένα εισιτήριο αλλά και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των πράσινων.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την Τρίτη έγραψαν σε σχετική λίστα τα εισιτήρια που χρειάζονται, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ένας ο οποίος ζήτησε πάνω από 30 εισιτήρια, ενώ ο Ντάνιελ Πράνιτς την Πέμπτη το απόγευμα ανέβασε μια φωτογραφία του στο λογαριασμό του στο instagram με περισσότερα από είκοσι εισιτήρια στα χέρια του.

Τα... μαγικά εισιτήρια του Πράνιτς

Ο Κροάτης θέλει να καλύψει τις ανάγκες των συγγενών του αλλά και των φίλων του που θα βρεθούν στην Αθήνα το Σάββατο για να παρακολουθήσουν τον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού μοιράστηκαν τα εισιτήρια τους μετά την προπόνηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ και θα τα διαθέσουν τις επόμενες μέρες στα οικεία τους πρόσωπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ