ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Τα εισιτήρια της ρεβάνς Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τέθηκαν στη διάθεση των οπαδών του Τριφυλλιού.

Στην κυκλοφορία έθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα εισιτήρια του δεύτερου ημιτελικού (16/4) του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΟΦΗ στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι τιμές διατηρούνται στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα εντός έδρας ματς, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα All in for Leoforos!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τίθενται από σήμερα, Δευτέρα 7 Απριλίου, τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου και ώρα 17:00.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια της ΘΥΡΑΣ 4 του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με πρόθεση να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους για τη συμμετοχή τους στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και σε ανταπόδοση της στήριξής τους, τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σε μειωμένη τιμή για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, για τα οποία θα ισχύσει επιπλέον και αποκλειστική διάθεση για τις δύο πρώτες ημέρες (07/4 & 08/4).

Από την Τετάρτη, 09/04 η διάθεση θα γίνεται ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως γινόταν και μέχρι σήμερα θα ενισχύουν την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στη μεγάλη ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, ο Παναθηναϊκός και η adidas συνεργάζονται στο πρόγραμμα "all in for leoforos", με το οποίο διατίθενται δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Σε κάθε αγώνα στη Λεωφόρο για τα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2013/14, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Play-offs, θα διατίθενται δωρεάν, 250 εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα αποκλειστικά εισιτήριο, το οποίο θα λαμβάνει με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από την πρώτη ημέρα διάθεσης, τις ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται .

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 4, ενώ την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους. Το πρόγραμμα “all in for leoforos” είναι συνέχεια της κοινωνικής παράδοσης του Παναθηναϊκού, αλλά και της φιλοσοφίας της adidas για τη συμμετοχή όλων στη χαρά του αθλητισμού.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες διάθεσης είναι από σήμερα, Δευτέρα 7 Απριλίου μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 16/4 από τις 10:00 έως τις 17:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Οι Σύμμαχοι θα προσέρχονται στο σημείο διάθεσης για ν' αγοράσουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Αστυνομικής Ταυτότητας. Όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν μέχρι 4 εισιτήρια στο όνομά τους. Την ημέρα του αγώνα, Μ. Τετάρτη 16/4 η διάθεση θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ:

ΘΥΡΕΣ 6, 7, 13 και 14: Σύμμαχοι 10 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 15 Ευρώ.

ΘΥΡΕΣ 1, 5Β, 8 και 12: Σύμμαχοι 15 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 20 Ευρώ

ΘΥΡΕΣ 2, 4, 5Α, 9 και 11: Σύμμαχοι 25 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 30 Ευρώ.

ΘΥΡΑ 10: Σύμμαχοι 35 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 45 Ευρώ.

ΘΥΡΑ 3: Σύμμαχοι 50 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 60 Ευρώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 - 17:30. Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ