ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν σε καλό κλίμα Αλαφούζος, Βγενόπουλος

Τα είπαν σε καλό κλίμα Αλαφούζος, Βγενόπουλος
INTIME SPORTS

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Ανδρέας Βγενόπουλος συναντήθηκαν την Τετάρτη και συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα για τα θέματα που άπτονται του Παναθηναϊκού.

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ανδρέα Βγενόπουλο που διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο ισχυρός άνδρας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ήταν αυτός που επιδίωξε την επαφή με τον "Mr MIG" ώστε να συζητήσει με τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο της πράσινης ΠΑΕ για θέματα που άπτονται του Παναθηναϊκού.

Το τι ειπώθηκε στο τετ α τετ ραντεβού των δυο ανδρών ελάχιστοι γνωρίζουν και φυσικά και οι δυο έχουν αποφασίσει να μην βγει κάτι προς τα έξω. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δυο τους συζήτησαν για το αν ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα μπει στην τρέχουσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου καθώς και το ποιες είναι οι ενστάσεις που είχε ο "Mr MIG" αναφορικά με το γήπεδο στον Βοτανικό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τους δυο άνδρες να μιλάνε και για το αγωνιστικό κομμάτι ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να γίνουν γνωστά κάποια από τα θέματα που συζήτησαν οι δυο άνδρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ