ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα υπέρ και τα κατά για τον Μάξι Ροντρίγκες

Argentina's Maxi Rodriguez, left, celebrates with goalkeeper Sergio Romero after scoring the decisive goal during the World Cup semifinal soccer match between the Netherlands and Argentina at the Itaquerao Stadium in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, July 9, 2014. Argentina beat the Netherlands 4-2 in a penalty shootout to reach the World Cup final. (AP Photo/Frank Augstein)
Argentina's Maxi Rodriguez, left, celebrates with goalkeeper Sergio Romero after scoring the decisive goal during the World Cup semifinal soccer match between the Netherlands and Argentina at the Itaquerao Stadium in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, July 9, 2014. Argentina beat the Netherlands 4-2 in a penalty shootout to reach the World Cup final. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Μάξι Ροντρίγκες εξετάζεται λόγω του βιογραφικού του και των περιστάσεων στον Παναθηναϊκό, ενώ η Πενιαρόλ περιμένει την απάντηση του. Προτάθηκε ο Δανός εξτρέμ, Τόμας Ενεβόλντσεν.

Ο Μάξι Ροντρίγκες έχει προταθεί στον Μαρίνο Ουζουνίδη και είναι ελεύθερος, από τη στιγμή που αποφάσισε να μην συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο 36χρονος Αργεντινός εξτρέμ αποτελεί μία ειδική περίπτωση, αφού η ηλικία του λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας, όμως από την άλλη είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από γεμάτες σεζόν, με παραγωγικά στατιστικά.

Αναμφίβολα, η ποιότητα και η προσωπικότητα δελεάζουν τον Ουζουνίδη, ο οποίος διαχειρίζεται ένα ρόστερ με έλλειμμα στις προαναφερόμενες κατηγορίες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν απέρριψε απ’ ευθείας την προοπτική να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό ο Μάξι Ροντρίγκες.

Βέβαια, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ήδη, η Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη έχει καταθέσει πρόταση στον 36χρονο εξτρέμ και περιμένει την απάντηση του εντός των επόμενων ημερών.

ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ Ο ΕΝΕΒΟΛΝΤΣΕΝ

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από τη σκανδιναβική αγορά έχει τεθεί υπόψη του προπονητή του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με αναφορές στη Δανία, έχει προταθεί ο ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, Τόμας Ενεβόλντσεν.

Ο Ενεβόλντσεν δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Άαλμποργκ και συζητά με ομάδες από την Αγγλία, την Ολλανδία και τις ΗΠΑ.

Ο 29χρονος ακραίος έπαιζε στο δανέζικο πρωτάθλημα από το 2014 και έπειτα, συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με 36 γκολ και 22 ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερός εξτρέμ. Επίσης, είναι 11 φορές διεθνής με τη Δανία και έχει σκοράρει 1 γκολ.

Πρόκειται για έναν πλάγιο επιθετικό με δελεαστικό "πακέτο", διότι είναι σε καλή ηλικία, έχει υψηλό αριθμό συμμετοχών και γκολ τα τελευταία χρόνια και διαπραγματεύεται χωρίς να πρέπει να πληρωθούν τα δικαιώματα του. Συνεπώς, είναι μία δύσκολη περίπτωση και δεν είναι εύκολο να έρθει στην Ελλάδα.

Photo credits: (AP Photo/Frank Augstein)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Μάξι Ροντρίγκες στον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Στην Ανόρθωση ο Πράνιτς
Δεν παίζει με Γκαμπάλα ο Κουτρουμπής!
Κολοβέτσιος: "Καλός οιωνός η εικόνα μας"
Ενισχύουν με δύο μεταγραφές τον Χουλτ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ