ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα βρήκε με την Μπρέντφορντ για Χατζηθεοδωρίδη ο Παναθηναϊκός

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νταμπίζας EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος από τον σύλλογο της Αγγλίας και να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Μαρκ Σιφναίο είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης καθώς ο Παναθηναϊκός ανήμερα της εορτής του 21χρονου ποδοσφαιριστή τα βρήκε με την Μπρέντφορντ και άμεσα ο αριστεροπόδαρος μπακ θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο όταν ολοκληρωθούν και οι ιατρικές εξετάσεις και η Μπρεντφορντ θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Μάλιστα Χατζηθεοδωριδης θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα που προετοιμάζετε στο Τιλμπουργκ.

Ο νεαρός αμυντικός από τα 16 του ήταν μέλος των ακαδημιών της Αρσεναλ. Τη σεζόν 2016-17 πήγε στη Μπρεντφορντ. O Χατζηθεοδωρίδης είχε αγωνιστεί με τους Λονδρέζους στο UEFA Youth League και στην U21 Premier League. Την περσινή σεζόν στο δεύτερο μισό δόθηκε ως δανεικός στην Τσέλτεναμ που έπαιζε στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας και έκανε 18 συμμετοχές.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωριδης ξεκίνησε από το Α.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ της Κατερίνης και ο προπονητής του ήταν ο Στέφανος Ταβουξής. Εντάχθηκε και αυτός το 2010 στην Elite Ακαδημία της Άρσεναλ, με την έναρξη της λειτουργίας της, τότε στο Λουτράκι.

Τη Δευτέρα (16/7) ο Χατζηθεοδωρίδης έπαιξε στη φιλική ήττα της Μπρέντφορντ ΙΙ από τη Γουότφορντ ΙΙ με 4-1. Ο 21χρονος αριστερός μπακ είχε την ασίστ στο γκολ της ομάδας του και είχε καλή απόδοση.

Όπως έλεγαν από τον Παναθηναϊκό οι πράσινοι θα κινηθούν ανάλογα και σε άλλες περιπτώσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Θα αποκτήσουν δηλαδή ποδοσφαιριστές ελεύθερους δίνοντας ποσοστό μεταπώλησης στις ομάδες που ανήκουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ