ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα βρήκαν Ιντερνασιονάλ και Παναθηναϊκός για Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η Ιντερνασιονάλ και ο Παναθηναϊκός έχουν συμφωνήσει για την πώληση του Ροντρίγκο Μολέντο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο Sport24.gr.

Δεν επιδέχεται αμφιβολίας ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο θα φύγει από την Ελλάδα, αφού μετά το αίτημα του να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει «τελειώσει» για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sport24.gr στη Βραζιλία, η Ιντερνασιονάλ φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Πόρτο Αλέγκρε, η Ιντερνασιονάλ προτείνει 1 εκατομμύριο ευρώ (3,6 εκατομμύρια βραζιλιάνικα ρέαλ) για τα δικαιώματα του Μολέντο. Ο Παναθηναϊκός αξίωνε περισσότερα χρήματα, όμως η υψηλή προκαταβολή που περιλαμβάνεται στην πρόταση, έκαμψε τις αντιστάσεις του.

Ο 30χρονος αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει με τη βραζιλιάνικη ομάδα και απομένει η συναίνεση του τριφυλλιού για το κλείσιμο της μεταγραφής. Όσο για το συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα είναι τριετούς διάρκειας και πιθανώς να προβλέπει ρήτρα εξαγοράς.

Αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τους ανθρώπους του τριφυλλιού, οι οποίοι το μόνο που έλεγαν είναι πως μετά το ματς της Θεσσαλονίκης, θα προκύψουν εξελίξεις. Σίγουρα ο Μολέντο θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και απομένει να ρυθμιστεί ο τρόπος…

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο φάκελος του Παναθηναϊκού θα εξεταστεί τον Ιούνιο από το Financial Control Panel της UEFA και πρέπει να εγκριθεί. Διότι δεν αρκεί η άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, για να πάρει μέρος στο Europa League.

Συνεπώς, χρειάζεται χρήματα για να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αυτό το χρονικό διάστημα και μία υψηλή προκαταβολή για τον Μολέντο, θα διευκόλυνε την κατάσταση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ