ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα τρία σενάρια για τη μεσοαμυντική γραμμή

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επεξεργάζεται τρία πλάνα για να καλύψει τα κενά στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκό και θα αναγκαστεί να ρισκάρει. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ μοιάζει με τυπική διαδικασία, αφού το 3-2 του "Απόστολος Νικολαΐδης" και η διαφορά δυναμικότητας, δεν επιτρέπουν πολλές ελπίδες. Ωστόσο, οι "πράσινοι" του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Βάσκους και αν μπορέσουν, να κερδίσουν βαθμούς για τις μελλοντικές κληρώσεις.

Όμως, για να έχει ο Παναθηναϊκός ρεαλιστικές ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να παρατάξει μία "σφιχτή" μεσοαμυντική γραμμή. Κάτι που δεν είναι εύκολο, με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν.

Διότι ο Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μολέντο, Κουλιμπαλί και Ρέις, ενώ ο Γιόχανσον έδειξε πως είναι ανέτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο. Πρακτικά, κάθε επιλογή που θα κάνει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, θα έχει έναν αδύναμο κρίκο...

* Εάν επιλέξει τους Κουτρουμπή - Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας και τους Χουλτ και Γιόχανσον στα άκρα, τότε ο Σουηδός θα έχει πρόβλημα με τα μαρκαρίσματα απέναντι στον Μουνιαΐν. Άλλωστε, δεν κατάφερε να περιορίσει τον Ενσικουλού του Πλατανιά.

* Στην περίπτωση που προτιμήσει τους Κουτρουμπή - Ευαγγέλου ως δίδυμο στους στόπερ και αφήσει τον Κολοβέτσιο δεξιά, με τον Χουλτ αριστερά, τότε παίρνει το ρίσκο με τον νεαρό στόπερ, που έχει δείξει ότι δεν τον εμπιστεύεται απόλυτα μέχρι στιγμής.

* Στο σενάριο της οπισθοχώρησης του Κουρμπέλη δίπλα στον Κουτρουμπή, τότε ο Κολοβέτσιος θα παίξει δεξιά στην άμυνα και ο Χουλτ αριστερά. Όσο για τη θέση του Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, θα την καταλάβει ο Δώνης, που δεν έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του Ουζουνίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ