ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα τρία αιτήματα του Παναθηναϊκού στην UEFA ενόψει Μπρόντμπι

Τα τρία αιτήματα του Παναθηναϊκού στην UEFA ενόψει Μπρόντμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην UEFA, με την οποία ζητάει συγκεκριμένα πράγματα ενόψει της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα με την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Europa League. Διαβάστε αναλυτικά.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπρόντμπι. Αν οι "πράσινοι" παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, τότε δεν πρόκειται να χάσουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Εκτός του αγωνιστικού σκέλους όμως, υπάρχει και η κόντρα που έχει ξεσπάσει με τους Δανούς με αφορμή την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση του Μάρκους Μπεργκ σε παίκτη της Μπρόντμπι και την καταγγελία που έκαναν εις βάρος του Σουηδού φορ.

Το παιχνίδι μυρίζει μπαρούτι, το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο και ο Παναθηναϊκός θέλει να διασφαλίσει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και ήρεμα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό που θα θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα οποιουδήποτε μέλους του "τριφυλλιού".

Για το λόγο αυτό, έστειλε επιστολή στην UEFA με την οποία ζητά τρία πράγματα. Εξτρά παρατηρητή ασφαλείας, δεύτερο παρατηρητή αγώνα και πραγματοποίηση της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας την παραμονή του αγώνα και όχι ανήμερα το πρωί ως είθισται.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι στην επιστολή δεν γίνεται αναφορά σχετικά με όσα άφησε να εννοηθεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για την συμπεριφορά των παικτών της Μπρόντμπι προς τον Ιμπάρμπο. Παρ' όλα αυτά, αναφέρονται πολλά στην συμπεριφορά του προπονητή της, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μετά τη λήξη του πρώτου ματς, καθώς και στις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρολς Μπεχ, για τον Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίον οι "πράσινοι" θεωρούν ότι έχει στοχοποιηθεί από την πλευρά των Δανών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ