ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πρώτα γκολ της σεζόν στον Παναθηναϊκό

Τα πρώτα γκολ της σεζόν στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο από το πρώτο δίτερμα στην Ολλανδία με τους πράσινους να σκοράρουν έξι τέρματα. Δείτε τα πρώτα πράσινα γκολ της σεζόν.

Διπλό με το καλημέρα είχε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία την Τετάρτη (29/6) όπως διαβάσετε και στην ανταπόκριση του απεσταλμένου του Sport24.gr στο Τέχελεν όπου προετοιμάζεται το "τριφύλλι".

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube ένα βίντεο από την πρώτη πράσινη μάχη και μπορείτε να δείτε τα γκολ των παικτών του τριφυλλιού αλλά και κάποιες ακόμα πράσινες μάχες.

Ας θυμίσουμε τις δυο ενδεκάδες:

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Κοτσόλης (Βλαχοδήμος Οδ.) - Μέστο, Ιβανόφ, Μολέδο, Χουχούμης - Κουτρουμπής, Λουντ, Μπουζούκης, Αμπέντ - Βλαχοδήμος Π., Χατζηγιοβάννης.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Στιλ (Ξενόπουλος), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος Γ. - Ζέκα, Στάικος, Μίγγος, Βιγιαφάνιες - Μπουμάλ, Λέτο.

Τα πρώτα γκολ της σεζόν στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αλλά και τη διακύμανση του σκορ όπου το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, αλλά στο δεύτερο μέρος μπήκαν έξι γκολ και έγινε της... ανατροπής με τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία 3-3.

Το σκορ άνοιξε ο Λουντ μετά από “ποδιά” στον Μολέδο και πλασέ το 2-0 πέτυχε ο Χατζηγιοβάννης μετά από σέντρα του Βλαχοδήμου, το 3-0 πέτυχε ο Βλαχοδήμος με εναέριο βολέ. Ο Βιγιαφάνιες μείωσε σε 3-1 και έδωσε την ασίστ για το 3-2 στον Μαρινάκη, ενώ το το 3-3 διαμόρφωσε ο Μίγγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ