ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πράσινα συμβόλαια

Τα πράσινα συμβόλαια
Νάνο Ζέκα Πέτριτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η σεζόν μπορεί να χάθηκε στον Παναθηναϊκό, όμως πολλοί παίκτες θα δώσουν "εξετάσεις" ενόψει καλοκαιριού. Δείτε πότε λήγουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο για το κύπελλο Ελλάδας είναι πιθανό να σηματοδοτήσει και το τέλος μίας εποχής για τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν επί εποχής Γιάννη Αναστασίου και πλέον είναι πιθανό να κουνήσουν μαντήλι μέσα στο καλοκαίρι, με σκοπό την πλήρη ανανέωση του ρόστερ και το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Με αφορμή τα παραπάνω καλό είναι να δούμε πότε λήγουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του "τριφυλλιού". Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, ελάχιστοι παίκτες πρώτης γραμμής μένουν ελεύθεροι αυτό το καλοκαίρι. Αυτό είναι και καλό και κακό.

Ανανεώσεις/αποχωρήσεις

Παίκτες με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο είναι θεωρητικά πιο εύκολο να αποχωρήσουν από την ομάδα, αφού το ύψος της αποζημίωσης θα είναι μικρότερο. Σε περίπτωση ανανέωσης, ωστόσο, η πράσινη ΠΑΕ θα πρέπει να βρει (και οικονομικά) επιχειρήματα για να τους κρατήσει.

Μέχρι το τέλος της σεζόν, λοιπόν, πολλοί παίκτες θα δώσουν εξετάσεις και από το αποτέλεσμα θα φανεί ποιοι θα μείνουν/αποχωρήσουν. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή, αφού μην ξεχνάμε πως υπάρχουν σημαντικά ντέρμπι όπως φυσικά και τα πλέι οφ που οι πράσινοι πάντα τερματίζουν πρώτοι.

Ας δούμε πότε λήγουν τα συμβόλαια των παικτών:

2016: Κοτσόλης, Πράνιτς, Μαρινάκης, Πετριτς.

2017: Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέστο, Λαγός, Εσιέν, Ζέκα, Λέτο, Κλωναρίδης.

2018: Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέδο, Τελάντερ, Χουχούμης, Βέμερ, Αμπέντ, Δώνης, Λουντ, Μπουμάλ, Καλτσάς, Μπεργκ,

2019: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σάντσεθ, Βιγιαφάνες, Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

* Μαμουτέ και Εβαντζελίστα είναι δανεικοί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ