ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα post Δημάτου, Καραπαπά, ΠΑΟΚ για τον Χένρικσεν

Τα post Δημάτου, Καραπαπά, ΠΑΟΚ για τον Χένρικσεν
EUROKINISSI

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αλλά και ο επίσημος ΠΑΟΚ ευχήθηκαν περαστικά στον Ρενέ Χένρικσεν.

Στο πλευρό του Ρενέ Χένρικσεν από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στάθηκαν αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Το πλέον συγκινητικό μήνυμα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, ο οποίος έγραψε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός. Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Yπήρξε ένα πραγματικό κόσμημα και από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρότυπα για όλους με την ποδοσφαιρική του θητεία στον Παναθηναϊκό. Τον θαύμασαν οι... δικοί του, υποκλίθηκαν στην προσωπικότητά του και οι αντίπαλοι. Ο καρκίνος δεν αποτελεί σοκ για κανέναν.

Αποτελεί ευκαιρία για μάχη. Και ο Ρενέ Χένρικσεν έχει αποδείξει ότι είναι μαχητής! Οι ευχές μας μαζί του προκειμένου να κατακτήσει μία ακόμα μεγάλη νίκη. Σε αυτές τις μάχες δεν υπάρχουν αντίπαλα στρατόπεδα. Σε αυτές τις μάχες υπάρχουν μόνο νικητές"!

Τα post Δημάτου, Καραπαπά, ΠΑΟΚ για τον Χένρικσεν

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

"Δύναμη και περαστικά στον Ρενέ Χένρικσεν".

Τα post Δημάτου, Καραπαπά, ΠΑΟΚ για τον Χένρικσεν

Μέσω tweet γραμμένο στα αγγλικά ευχήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περαστικά στον Ρενέ Χένρικσεν. Στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο ΠΑΟΚ έγραψε: "Stay strong as always and Never Give Up". Που σημαίνει: "Να είσαι δυνατός όπως πάντα και ποτέ να μην εγκαταλείψεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ