ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πέντε Sarriegiάκια στο "San Mamés"

Τα πέντε Sarriegiάκια στο "San Mamés"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βάσκος πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιόσου Σαριέγκι, παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Μπιλμπάο με τα παιδιά του και τα ανίψια του να φορούν την πράσινη φανέλα με το όνομά του στην πλάτη. (φωτογραφία)

Τι κι αν εδώ και λίγους μήνες είναι βοηθός τεχνικού στα τμήματα υποδομής της Σοθιεδάδ; Είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο "San Mamés", καθώς φόρεσε τη φανέλα της Αθλέτικ τη σεζόν 2006-2007!

Την πενταετία που ακολούθησε (2007-2012) ο Γιόσου Σαριέγκι ήταν κάτοικος Αθήνας, καθώς φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκε στο Μπιλμπάο για να δει την εκτός έδρας αναμέτρηση του "τριφυλλιού" με τους "λεόνες" για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League.

Ο ίδιος μπορεί να μην πήρε... θέση, αλλά η οικογένειά υποστήριζε την ελληνική ομάδα. Τον Σαριέγκι συνόδευσαν στο γήπεδο του Μπιλμπάο τα δύο παιδιά του και τα τρία ανίψια του. Όλα (πέντε) με την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού και το όνομα του πατέρα / θείου στην πλάτη. Ανάμεσα στους φίλους της Αθλέτικ, χωρίς κανένα πρόβλημα, σε μια πανέμορφη εικόνα!

Τα πέντε Sarriegiάκια στο "San Mamés"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ