ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πέντε ακριβοπληρωμένα "αγκάθια" του ρόστερ στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η πρόσληψη Νταμπίζα προήλθε μετά από συνεννόηση των Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ, αλλά οι δυο επιχειρηματίες θα χρειαστεί να συνεννοηθούν άμεσα για μία σειρά ζητημάτων. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η συνεννόηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα ήταν η πρώτη στο πλαίσιο της συνδιοίκησης που προβλέπει το Μνημόνιο Συνεργασίας. Όμως, δεν θα είναι η μόνη...

Αναγκαστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πρέπει να συνεννοηθεί το συντομότερο δυνατό με τον επικεφαλής της "Pan Asia" σε αρκετά ζητήματα που επείγουν. Διότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει το χρόνο με το μέρος του, κυρίως για τις εκκρεμότητες του ρόστερ.

Η διαχείριση των πιο ακριβοπληρωμένων δεν μπορεί να μετατεθεί για τα τέλη Ιουνίου, διότι οι παίκτες ίσως να μην περιμένουν.

Με βάση τον μνημονιακό προγραμματισμό του Αλαφούζου, οι Λουτσιάνο, Μουνιέ, Ινσούα, Γιόχανσον, Άλτμαν πρέπει είτε να δεχτούν μεγάλη μείωση αποδοχών, είτε να λύσουν τα συμβόλαια τους.

Ως ο νέος τεχνικός διευθυντής, ο Νίκος Νταμπίζας θα κληθεί να μιλήσει με τους παίκτες, αλλά προηγουμένως πρέπει να έχει την έγκριση του ιδιοκτήτη.

Ο Αλαφούζος έχει θέσει το θέμα υπόψη του Πιεμπονγκσάντ, όμως ακόμα δεν έχει πάρει απάντηση, αφού για τον Ταϊλανδό προέχουν οι έλεγχοι της εταιρίας.

Φυσικά, η στάση των παικτών είναι ένας απρόβλεπτος παράγοντας. Όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής και είναι αμφίβολο εάν ο Αλαφούζος θα επιδίωκε να τους κρατήσει.

Από την άλλη, κάθε αποχώρηση δεν είναι βέβαιο ότι θα αναπληρωθεί, επειδή θα ισχύσουν οι περιορισμοί λόγω της μη αδειοδότησης του Παναθηναϊκού από την ΕΠΟ. Πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση που θα απαντηθεί σύντομα...

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάρωσε όλα τα βραβεία στα Εμιράτα ο Μπεργκ
Ο εγγυητής της ομαλής μετάβασης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ