ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα διαρκείας

Από σήμερα (2/6) τίθενται στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου σε αισθητά μειωμένες τιμές.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στην πράξη ότι είναι στο πλευρό των οπαδών σε κάθε ευκαιρία που έχει, γι' αυτό και φέτος οι πράσινοι αντιλαμβανόμενοι τους δύσκολους, από οικονομικής πλευράς, καιρούς που διανύει η χώρα, αποφάσισαν να μειώσουν αισθητά τις τιμές στα διαρκείας της περιόδου 2015-16.

Η σχετική καμπάνια έχει ως σλόγκαν ''το πιο οικονομικό διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου'', ενώ η διάθεσή τους αρχίζει ανήμερα της επετείου του Γουέμπλεϊ (την Τρίτη 2/6) από τα γραφεία στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού, ενώ από την Πέμπτη οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν ν' αγοράζουν διαρκείας και μέσω του online συστήματος.

Όλα αυτά λίγες μόνο ώρες από την άφιξη του Μάικλ Εσιέν στη χώρα μας. Ο μέσος από την Γκάνα αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχει να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα η συγκεκριμένη κίνηση έχει ζεστάνει αρκετά τον κόσμο του "τριφυλλιού" ο οποίος αναμένεται να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στην ομάδα ακόμα μία φορά. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να βγάλει προς πώληση 11.000 διαρκείας για το Απόστολος Νικολαϊδης.

Στόχος, φυσικά, είναι να ξεπεράσουν τις 7.000 και κάτι παραπάνω που είχαν διαθέσει την περσινή χρονιά.

Υπενθυμίζουμε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

''Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την πίστη στην ομάδα και τη στήριξη στον Σύλλογο, σας υποδέχεται τη νέα σεζόν με το πιο οικονομικό εισιτήριο διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την Κάρτα Διαρκείας τους για τη νέα σεζόν από την Τρίτη 2/6 (Θύρα 3, 12:00-17:30), την Τετάρτη 3/6 (Θύρα 3, 10:00-15:00 λόγω αγώνα) και τις υπόλοιπες ημέρες στο κανονικό ωράριο λειτουργίας 9:30-17:30 στη Θύρα 3. Η ηλεκτρονική διάθεση ξεκινά την Πέμπτη 4/6 από το pao.gr

Σας ευχαριστούμε και σας υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, με μια ομάδα γεμάτη υπερηφάνεια για όλους εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ".

Επίσης διαβάστε το ενημερωτικό έντυπο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ