ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιο φθηνά από ποτέ τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Πιο φθηνά από ποτέ τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό των φίλων της ομάδας και μειώνει αισθητά τις τιμές των νέων διαρκείας, η διάθεση των οποίων αρχίζει ανήμερα της επετείου του Γουέμπλεϊ, την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στην πράξη ότι είναι στο πλευρό των οπαδών σε κάθε ευκαιρία που έχει, γι' αυτό και φέτος οι πράσινοι αντιλαμβανόμενοι τους δύσκολους, από οικονομικής πλευράς, καιρούς που διανύει η χώρα, αποφάσισαν να μειώσουν αισθητά τις τιμές στα διαρκείας της περιόδου 2015-16.

Η σχετική καμπάνια έχει ως σλόγκαν ''το πιο οικονομικό διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου'', ενώ η διάθεσή τους αρχίζει ανήμερα της επετείου του Γουέμπλεϊ (την Τρίτη 2/6) από τα γραφεία στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού, ενώ από την Πέμπτη οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν ν' αγοράζουν διαρκείας και μέσω του online συστήματος.

Με εξαίρεση την Θύρα 3, σε όλες τις υπόλοιπες θύρες οι τιμές έχουν μειωθεί σε σημαντικό βαθμό, όπως για παράδειγμα στις θύρες που βρίσκονται στα κόρνερ, από τα 340 και τα 400 ευρώ, η τιμή πέφτει στα 190, συμπεριλαμβανομένου του κόστους για την εγγραφή στην ''Παναθηναϊκή Συμμαχία''. Τα 100 από αυτά αντιστοιχούν στο εισιτήριο διαρκείας και τα άλλα 90 για να γίνει πρώτα μέλος στην Συμμαχία.

Αν κάποιος δεν επιθυμεί να γίνει μέλος, θα πρέπει να περιμένει μετά τις 8 Αυγούστου ανάλογα με την διαθεσιμότητα που θα υπάρχει. Πρέπει να σημειωθεί ότι όποιος εξασφαλίσει την θέση του στο ''Απόστολος Νικολαΐδης'' με μετρητά ή με πιστωτική δίχως δόσεις, μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα έχει έκπτωση 10% επί της τιμής του εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να βγάλει προς πώληση 11.000 διαρκείας για το Απόστολος Νικολαϊδης και στόχος φυσικά των πράσινων είναι να ξεπεράσουν τις 7.000 και κάτι παραπάνω που είχαν διαθέσει την περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

''Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την πίστη στην ομάδα και τη στήριξη στον Σύλλογο, σας υποδέχεται τη νέα σεζόν με το πιο οικονομικό εισιτήριο διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την Κάρτα Διαρκείας τους για τη νέα σεζόν από την Τρίτη 2/6 (Θύρα 3, 12:00-17:30), την Τετάρτη 3/6 (Θύρα 3, 10:00-15:00 λόγω αγώνα) και τις υπόλοιπες ημέρες στο κανονικό ωράριο λειτουργίας 9:30-17:30 στη Θύρα 3. Η ηλεκτρονική διάθεση ξεκινά την Πέμπτη 4/6 από το pao.gr

Σας ευχαριστούμε και σας υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, με μια ομάδα γεμάτη υπερηφάνεια για όλους εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ".

Επίσης διαβάστε το ενημερωτικό έντυπο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ