ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα μέτρα ασφαλείας στο Σταντάρ - Παναθηναϊκός

Τα μέτρα ασφαλείας στο Σταντάρ - Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Λιέγη, για τις συστάσεις της βελγικής αστυνομίας.

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην κεντρική Ευρώπη έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αυτό θα ισχύσει για το παιχνίδι Σταντάρ - Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε τους εκδρομείς στη Λιέγης, για τις συστάσεις της βελγικής αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τη βελγική αστυνομία και τους ιθύνοντες της Σταντάρ Λιέγης ανακοινώνει τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας την ημέρα του αγώνα (Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 7μ.μ. τοπική ώρα) στο Βέλγιο.

To meeting pointπου έχει οριστεί για τη συγκέντρωση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού προκειμένου να μεταβούν με ασφάλεια όλοι μαζί στο γήπεδο «Μορίς Ντουφράσν» είναι η πλατεία « Boulevard de laSauveniere». Οι φίλαθλοι θα μπορούν από τις 3 μ.μ. (τοπική ώρα) να βρεθούν στο συγκεκριμένο χώρο. Άπαντες θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία και μέχρι τις 5.15 μ.μ.(τοπική ώρα) θα έχουν φύγει για το γήπεδο.

Όσοι φίλαθλοι μας επιλέξουν να μεταβούν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα πρέπει να βρίσκονται πριν τις 7 μ.μ. (τοπική ώρα) στο «Μορίς Ντουφράσν». Επίσης, όσοι φέρουν διακριτικά του Παναθηναϊκού θα πρέπει να αποφύγουν βόλτες περιμετρικά του γηπέδου αλλά και είσοδο σε χώρους ψυχαγωγίας που βρίσκονται κοντά σε αυτό.

Όσοι φίλαθλοι μας επιλέξουν να μεταβούν με τα αυτοκίνητά τους στο γήπεδο, το πάρκινγκ D του γηπέδου είναι προς χρήση για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Ιδιαιτέρως επισημαίνεται ότι λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων ανά την Ευρώπη, οι βέλγικες αρχές είναι πολύ αυστηρές στον έλεγχο των φιλάθλων κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου και σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπονται τσάντες. Τα συγκεκριμένα μέτρα αφορούν όλους τους φιλάθλους και όχι μόνον αυτούς του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ