ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα ματς της Σουηδίας επηρεάζουν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Τα ματς της Σουηδίας επηρεάζουν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Μετά την κλήρωση των αγώνων μπαράζ για τα προκριματικά του EURO 2016 έγινε γνωστό και το πότε θα αγωνιστεί η Σουηδία κόντρα στην Δανία αλλά και το πότε θα απουσιάζει ο Μάρκους Μπεργκ από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, λίγα 24ώρα πριν το "αιώνιο" ντέρμπι.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/10) η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για τα προκριματικά του EURO 2016 και η Σουηδία θα βρει στο διάβα της την Δανία. Λίγη ώρα μετά έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δυο αγώνων τα οποία θα διεξαχθούν, το πρώτο στην Σουηδία στις 14 Νοεμβρίου και το δεύτερο στην Δανία στις 17 Νοεμβρίου.

Στον Παναθηναϊκό ενημερώθηκαν φυσικά για την κλήρωση αλλά και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων και είναι σε θέση να γνωρίζουν το πότε θα απουσιάζει ο Μάρκους Μπεργκ, στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων, και με τον 29χρονο στράικερ να υπολογίζεται πλέον ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Σουηδών.

Η απουσία του Μπεργκ έχει σημασία καθώς ο ηγέτης των πράσινων θα λείπει από τις προπονήσεις του τριφυλλιού λίγες ημέρες πριν το "αιώνιο" ντέρμπι το οποίο έχει οριστεί για τις 21 Νοεμβρίου και φυσικά η απουσία του θα είναι σημαντική για το τριφύλλι.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η ο Μπεργκ να λείψει για περισσότερο από μια εβδομάδα καθώς πάντα οι ομάδες που μετέχουν στα μπαράζ κάνουν και μια μίνι προετοιμασία. Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού πριν τα δυο ματς των Σουηδών περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και εν συνεχεία ο Μπεργκ θα αναχωρήσει, λογικά την Δευτέρα (9/11) και θα επιστρέψει το νωρίτερο την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, τέσσερις μέρες πριν το ματς στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Φυσικά ανάλογο πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπίσει και ο Ολυμπιακός με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ακόμα όμως είναι νωρίς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις τελικές κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Σουηδίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ