ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λένε την Πέμπτη (22/6) Παναθηναϊκός και Μπεργκ

Τα λένε την Πέμπτη (22/6) Παναθηναϊκός και Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επαναπροσέγγιση και νέα επικοινωνία με τον Μάρκους Μπεργκ θα έχουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στην διάρκεια της Πέμπτης (22/6), ίσως και συμβιβασμού, ώστε να βρεθεί σημείο επαφής και να μην οδηγηθούν στα άκρα.

Στην διάρκεια της Τετάρτης (21/6) το σχοινί στην σχέση του Παναθηναϊκού με τον Μάρκους Μπεργκ μετά από τις ενέργειες των δυο πλευρών, αρχικά του Σουηδού με την κατάθεση της προσφυγής και εν συνεχεία του τριφυλλιού με την απειλή να καταγγείλει στην FIFA παράνομη προσέγγιση της Αλ Αϊν, έφτασε στα άκρα και λίγο έλειψε να σπάσει και να οδηγηθούμε σε μια διαμάχη που κανείς δεν ήξερε που θα οδηγούσε και ποιον στην τελική θα ωφελούσε.

Μετά τις πρώτες ώρες που κύλησαν χωρίς να υπάρξει επικοινωνία και μια οπισθοχώρηση κάποιας εκ των δυο πλευρών, τελικά προς το βράδυ της Τετάρτης είχαμε νέα επικοινωνία, τόσο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Σουηδό άσο ώστε να υπάρξει μια νέα σειρά επαφών.

Φυσικά οι κινήσεις του Μπεργκ "άναψαν φωτιές" στο νομικό επιτελείο της πράσινης ΠΑΕ και υπήρξε μάλιστα και σύσκεψη προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν τις ενέργειες τους και να δουν που μπορεί να οδηγηθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και τι θα μπορούσε να συμβεί αν η υπόθεση πήγαινε στα δικαστήρια.

Μάλιστα από το τριφύλλι ήρθαν σε επικοινωνία και με το δικηγορικό γραφείο από την Ισπανία που έστειλε την επιστολή για τα χρωστούμενα του Μπεργκ στους πράσινους, στις αρχές Ιουνίου.

Από την πλευρά του και ο Μάρκους Μπεργκ προχώρησε και αυτός σε μια κίνηση από την πλευρά του. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και "καλής θέλησης" αφού πλέον βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπο του και την σύζυγο του. Κάτι το οποίο γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό.

Για αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι την Πέμπτη (22/6) ώστε να τα πουν από κοντά. Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει σε πρώτη φάση είναι αν το ραντεβού του Μπεργκ και του εκπροσώπου του γίνει απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο ή με το Νίκο Λυμπερόπουλο ή και με τους δυο μαζί.

Στο ραντεβού των δυο πλευρών θα γίνει μια προσπάθεια, ίσως και τελευταία, ώστε να μην οδηγηθεί η σχέση τους στα άκρα και να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά τόσο για τον Παναθηναϊκό, χάσει τον διεθνή φορ ως ελεύθερο, όσο και για τον Μπεργκ, αν αποδειχτεί πως υπήρξε "παράνομη προσέγγιση" από την Αλ Αϊν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ