ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λένε οι Αλαφούζος και Αναστασίου

Τα λένε οι Αλαφούζος και Αναστασίου
INTIME SPORTS

Αυτή την ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υποδεχτεί στο γραφείο του τον Γιάννη Αναστασίου και συζητούν για το μέλλον της συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό. Διαψεύδουν τις πληροφορίες από την ΠΑΕ.

Το ραντεβού που ενδέχεται να καθορίσει την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον Παναθηναϊκό, λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υποδεχτεί στο γραφείο του τον Γιάννη Αναστασίου και συζητούν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Τριφύλλι και το αρνητικό κλίμα που επικρατεί για τον 42χρονο προπονητή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει αντιληφθεί ότι παρ' όλη τη διάθεση του να στηρίξει τον Αναστασίου, ρεαλιστικά δεν μπορεί να το πράξει πλέον, αφού ο κόουτς του Τριφυλλιού έχει χάσει τον έλεγχο στο εσωτερικό της ομάδας και οι οπαδοί "βράζουν" με τη στάση του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Αναστασίου αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και απομένει να καθοριστεί ο τρόπος.

Πάντως, από την ΠΑΕ διέψευδαν ότι υπήρξε συνάντηση του Αναστασίου με τον Αλαφούζο και υποστήριζαν πως δεν έχει προγραμματιστεί ραντεβού εντός της ημέρας (2/11).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ