ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λένε και χωρίζουν Αλαφούζος και Στραματσόνι

Τα λένε και χωρίζουν Αλαφούζος και Στραματσόνι
Αλαφούζος, Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλαφούζος και ο Στραματσόνι θα συναντηθούν το μεσημέρι για να λύσουν τη συνεργασία τους. Ερωτηματικά η στάση του Ιταλού και η αποζημίωση του. Διαβάστε στο Sport24.gr.

O 13ος μήνας του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι ο τελευταίος... Η ήττα από τον ΟΦΗ με 2-1 στο Ηράκλειο εξάντλησε τα όποια περιθώρια είχε ο Ιταλός προπονητής και πλέον η κατάσταση δεν αντιστρέφεται.

Παρότι ο Στραματσόνι δεν έδειξε διάθεση να παραιτηθεί - τουλάχιστον, αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς -, εντούτοις ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πρόκειται να τον στηρίξει άλλο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ "απορρόφησε" όσους κραδασμούς μπορούσε, αλλά πλέον δεν μπορεί να πράξει ανάλογα. Συνεπώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη σημερινή (1/2) συνάντηση τους θα του ανακοινώσει ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί.

Έχει ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσει ο Στραματσόνι: εάν θα συναινέσει ή θα αρνηθεί και τι μέλλει γενέσθαι με την αποζημίωση του. Ένα σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με το συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει να υπογράψει με τον Αλαφούζο έως τον Ιούνιο του 2018, έναντι του υφιστάμενου που ολοκληρώνεται στις 30/6/2017. Από την ΠΑΕ ουδέποτε επισημοποιήθηκε η συμφωνία και μένει να διευκρινιστεί τι ισχύει.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει από το Ηράκλειο στις 11:00 και η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 13:00. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στραματσόνι θα μεταβεί αμέσως μετά στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, για να συναντηθεί με τον Αλαφούζο και να αποφασίσουν για τα περαιτέρω.

Ανοιχτά ζητήματα για τον επόμενο

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Στραματσόνι δεν έχει γίνει σοβαρή προεργασία. Έχει υπάρξει μία ανεπίσημη επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει δεχτεί προτάσεις από ατζέντηδες με τους οποίους συνομιλεί. Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση μέχρι στιγμής.

Ίσως, διότι προέχει να αναλυθεί το ποδοσφαιρικό σχέδιο που θα υιοθετήσει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα και έπειτα να επιλεγεί ο προπονητής που θα το υπηρετήσει. Επειδή όπως αποδέχονται όλοι στο Τριφύλλι, το πρόβλημα ξεπερνά τον Στραματσόνι και δεν θα λυθεί μόνο με την αντικατάσταση του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προάγγελος τέλους για Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
"Δεν θα μπείτε στη Λεωφόρο"
Στραματσόνι: "Ποτέ δεν τα παρατάω στη ζωή μου"
Ο Αλαφούζος πρέπει να αλλάξει και ο Στραματσόνι να φύγει
Poll: Ποιος φταίει για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού;
Τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο του Παναθηναϊκού
Στραματσόνι: "Απαράδεκτο το λάθος του Κουλιμπαλί"
Νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ, 2-1 τον τραγικό Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ