ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σωτήρης... Νίκης!

Σωτήρης... Νίκης!
Σωτήρης Νίνης πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης έχει πετύχει μία σειρά από κρίσιμα γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας από τη Ρώμη και καταλήγοντας, μέχρι στιγμής, στο Περιστέρι (videos)

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν κοινό στους περισσότερους, κοντά στο ποδόσφαιρο, πως ο Σωτήρης Νίνης δεν θα συνέχισε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε στα χέρια του προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία, όμως επέλεξε τη λύση της Πάρμα στην γειτονική χώρα.

Τον Δεκέμβριο έγινε μία συζήτηση με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και η αλήθεια είναι πως είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ των δυο πλευρών, όμως τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους και στο τέλος τα βρήκαν.

Βέβαια τα πράγματα πήγαν να τιναχθούν στον αέρα για τον 22χρονο άσο, καθώς ήρθε ένας σοβαρός τραυματισμός, όμως η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Πέντε γκολ φωτιά

Αποκορύφωμα όλων αυτών το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 1-0 και τον έχρισε, ξανά, φαβορί για την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σωτήρης Νίνης πετυχαίνει κάποιο κρίσιμο γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού το έχει πετύχει συνολικά πέντε φορές.

Εσείς διαβάστε για τη νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου, τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών και την ενημέρωση του Γιάννη Αλαφούζου στους μετόχους.

Ας τις θυμηθούμε

Σεζόν 2009-2010

25/02/10 Ρόμα - Παναθηναϊκός 2-3

Έπαιξε 72 λεπτά και πέτυχε ένα γκολ ενώ έβγαλε και μία ασίστ

12/12/09 Ηρακλής - Παναθηναϊκός 0-1

Έβαλε το νικητήριο γκολ στο 79' με ωραίο σουτ

Σεζόν 2010-2011

06/02/11 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1

Μόλις στο 10ο λεπτό με άψογη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ

08/01/11 Παναθηναϊκός - Αρης 1-0

Στο 19ο λεπτό με δυνατό σουτ χάρισε τη νίκη στους πράσινους

Σεζόν 2011-2012

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1

Κράτησε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή με το υπέροχο γκολ του στο 65ο λεπτό

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ