ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα κέφια του Εμποκού

Τα κέφια του Εμποκού
Παναθηναϊκός προπόνηση INTIME SPORTS

Ο Εμποκού βρέθηκε σε τρομερή κατάσταση στην προπόνηση της Παρασκευής πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα ενώ ο Ράσμους Τελάντερ πήρε μέρος στο πρώτο μέρος κάνοντας και αρκετές ασκήσεις με μπάλα. (VIDEO)

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις έγινε με αρκετές απουσίες και με τους πράσινους να γυμνάζονται σε δυο γκρουπ καθώς στον αγωνιστικό χώρο βγήκαν μόλις 13 παίκτες του τριφυλλιού. Όσοι δεν ταξίδεψαν στο Βέλγιο και όσοι έπαιξαν λίγο όπως ο Λουντ και ο Εμποκού.

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν σε τρελά κέφια στην διάρκεια της προπόνησης του διπλού σε μικρό χώρο έξι εναντίων έξι πετυχαίνοντας αρκετά όμορφα γκολ και ακούγοντας αρκετά συχνά από τον Αντρέα Στραματσόνι και τους συνεργάτες του μπράβο.

Οι δυο ομάδες στο διπλό είχαν ως εξής:

Κίτρινοι:Χουχούμης, Μαρινάκης, Μπουμάλ, Εμποκού, Ρέις.

Πράσινοι: Λουντ, Ρινάλντι, Π. Βλαχοδήμος, Μέστο, Γουακάσο.

Ενώ οι Κοτσόλης και Βλαχοδήμος που ήταν οι δυο γκολκίπερ άλλαζαν ομάδες.

Το πρώτο μέρος της προπόνησης ο Τελάντερ

Στα θετικά από την προπόνηση της Παρασκευής (21/10) ήταν το γεγονός πως ο Ράσμους Τελάντερ ο οποίος έχει επιστρέψει από την Δευτέρα και μετέχει στο πρόγραμμα πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης. Πλην όμως του τρεξίματος και των ανοιγμάτων έπαιξε και σε κάποια παιχνίδια με μπάλα. Σε όλα πλην του μίνι-διπλού που έγινε.

Κάτι το οποίο είναι θετικό αρκεί να συνεχίσει να ανεβάζει ρυθμούς ο Δανός χωρίς να νοιώσει ενοχλήσεις. Η κατάσταση του όμως θα αξιολογείται πλέον μέρα με την μέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ