ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα γκολ στο Παναθηναϊκός-Ουντινέζε

Τα γκολ στο Παναθηναϊκός-Ουντινέζε
INTIME SPORTS

Δείτε το πανέμορφο γκολ με το οποίο άνοιξε η Ουντινέζε το σκορ με τον Παναθηναϊκό και το οποίο χειροκροτήθηκε απ' όλους στο "Απόστολος Νικολαϊδης" αλλά και την ισοφάριση του Μπεργκ.

Με ένα πανέμορφο γκολ άνοιξε το σκορ στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε. Σκόρερ ο Φερνάντες με τους Ιταλούς να προηγούνται στο 9' μετά από μια βαθιά μπαλιά του Αντνάν και απευθείας πλασέ του μέσου της Ουντινέζε που κρέμασε τον Κοτσόλη.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με τον συνήθη ύποπτο, τον Μάρκους Μπεργκ, σε μια παρόμοια φάση όπως αυτή της Ουντινέζε. Ήταν το 56' όταν ο Λαγός είδε την κίνηση του Σουηδού στον χώρο του έκανε μια σαραντάρα μπαλιά με τον Μπεργκ να κατεβάζει όμορφα την μπάλα, να περνάει τον Σκουφέτ και να πλασάρει στην κενή εστία με το αριστερό.

Οι πράσινοι πλήρωσαν ένα ακόμη προσωπικό λάθος στο 76' όταν σε μια βαθιά μπαλιά ο Τριανταφυλλόπουλος αν και έδειξε να ελέγχει την μπάλα δεν μπόρεσε να την γυρίσει με τον κεφάλι στον Κοτσόλη με τον Αγκίρε να μπαίνει μπροστά του, να γίνεται κάτοχος της και με πλασέ πάνω από τον Κοτσόλη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ