ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα έκανε όλα με την Γκάνα ο Γουακάσο

Ghana's Mubarak Wakaso celebrates his goal during their African Nations Cup Group B soccer match against Mali at the Nelson Mandela Bay Stadium in Port Elizabeth January 24, 2013. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER)
Ghana's Mubarak Wakaso celebrates his goal during their African Nations Cup Group B soccer match against Mali at the Nelson Mandela Bay Stadium in Port Elizabeth January 24, 2013. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Μουμπάρακ Γουακάσο, σκόραρε στο φιλικό της Γκάνας με τη Νότιο Αφρική, βγήκε MVP, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο ενώ ήταν και ο μοναδικός που δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

Τα έκανε όλα Μουμπάρα Γουακάσο στο φιλικό της Τρίτης ανάμεσα στην Γκάνα και τη Νότια Αφρική το οποίο έληξε ισόπαλο με 1-1. Ο άσος του Παναθηναϊκού ήταν ο σκόρερ της ομάδας του, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 38, ενώ εν συνεχεία βγήκε και MVP της αναμέτρησης σε ένα ματς που αγωνίστηκε για 83' πριν γίνει αλλαγή.

Αυτό μάλιστα του έδωσε και ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 10.000 ραντ που αντιστοιχούν σε 632 ευρώ με τον Γκανέζο να ποζάρει μετά το τέλος του αγώνα με την επιταγή.

Ο Γουακάσο όμως κατάφερε να είναι και ο μοναδικός παίκτης των δυο ομάδων που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο φιλικό. Σε ένα ματς όπου οι δυο προπονητές είχαν απεριόριστες αλλαγές και έπαιξαν 34 ποδοσφαιριστές.

Ο άσος του Παναθηναϊκού έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και αναμένεται άμεσα, την Τετάρτη ή την Πέμπτη, να μπει στο πρόγραμμα του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ