ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Βέροια

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια.

Μετά από δύο εκτός έδρας παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και το Σάββατο 4/3 θα υποδεχθεί τη Βέροια. Η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους για την προπώληση των εισιτηρίων, με τις τιμές να αρχίζουν από 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βέροια για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League Ελλάδα 2016/17.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Μαρτίουκαι ώρα 19:30, στο γήπεδο « Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 28/2και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους, μέσω viva.grαλλά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι 9:30 έως 17:30τις καθημερινέςκαιτο Σάββατοαπό τις 10:00το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου
13,14 10 Ευρώ
6, 7 15 Ευρώ
1,5,8, 12, 20 Ευρώ
5Α, 2, 9, 11 25 Ευρώ
10 40 Ευρώ
3 60 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ