ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη
INTIME SPORTS

Με γενική είσοδο έναντι 10 ευρώ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέτει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη.

Την Πέμπτη (29/1) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης", στη ρεβάνς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με "όπλο" το ισόπαλο 1-1 του ματς των Πηγαδιών, θα επιχειρήσει να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης και να υπερασπιστεί το τρόπαιο του.

Η ΠΑΕ έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια και όρισε γενική τιμή 10 ευρώ, ώστε οι οπαδοί να προσέλθουν στις εξέδρες και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΤΕ με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης», την Πέμπτη 29/1, στις 19:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων ορίστηκε με γενική είσοδο 10€ σε όλες τις Θύρες, με 15€ στη Θύρα 10 και 30€ στη Θύρα 3. Η διάθεση ξεκινά σήμερα για όλους τους φιλάθλους τόσο ηλεκτρονικά από το επίσημο site της ομάδας pao.gr όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου μας στη Θύρα 4 της Λεωφόρου (9:30 με 17:30).

Την ημέρα του αγώνα η διάθεση θα γίνεται από το πρωί στις 9:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα με την παρουσία μας και την ωθούμε στη νίκη μόνο με τη φωνή μας.

Ραντεβού τη Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ