ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το Σάββατο (30/9) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι τιμές κυμαίνονται από 10 έως 50 ευρώ.

Μέσα στη "μαυρίλα" των ημερών, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και το Σάββατο υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με τις τιμές να αρχίζουν από τα 10 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 50 ευρώ στη θύρα των επισήμων.

Στο μεταξύ, οι σύνδεσμοι καλούν τους φίλους του Τριφυλλιού σε μαζική προσέλευση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου σε συνέχεια των προηγούμενων ημερών, να συμπαρασταθούν στην ομάδα και να μην την αφήσουν μόνη, μετά το διοικητικό αδιέξοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το προσεχές Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου (18:15) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Τρίτη 26/9και την πρώτη μέρα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr.Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν παράλληλα με την ηλεκτρονική διάθεση από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 9:30 έως 17:30.Το Σάββατο (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα) η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10 Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

15 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

20 Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ