ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Πανθρακικός

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Πανθρακικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέτει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανθρακικό, στο οποίο θα εκτίσει την ποινή που έχει επιβληθεί από τον Σταύρο Κοντονή.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Απριλίου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανθρακικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Από την Τετάρτη 13/4 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων, αρχικά για τους Συμμάχους και μέσω διαδικτύου και στη συνέχεια θα είναι ελεύθερη για όλους. Ακόμα, πρόκειται για το τελευταίο ματς που θα είναι κλειστές οι Θύρες 13 και 14, εξαιτίας της ποινής που είχε επιβάλλει ο Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο αγώνας της 30ηςΑγωνιστικής του Πρωταθλήματοςτης Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός – Πανθρακικός, θα διεξαχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (Κυριακή 17/04 και ώρα 19:00) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων:

Αύριο,Τετάρτη13/04ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων μόνο μέσω web και μεπροτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

ΤηνΠέμπτη14/04 από τις 10:30 π.μ., θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τουςμόνο μέσωweb.

ΤηνΠαρασκευή15/04 θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13 -Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων, ενώ τοΣάββατο16/04 η διάθεση θα γίνεταιαποκλειστικά μέσωweb.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα το εκδοτήριο τηςΘύρας 13-Τομέας 4θα λειτουργήσει από τις11:00έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 - Τομέας Διαδίκτυο Εκδοτήρια
6,7 8€ 10€
1,12,8,5Γ 12€ 15€
2,4,11,9,5Α 17€ 20€
10 25€ 30€
3 35€ 40€

Κάθε φίλαθλος δικαιούταιέως 4 εισιτήρια, δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ