ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει κίνητρα για την αγορά εισιτηρίων μέσω του διαδικτύου, εν όψει του ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ.

Η πολιτική της παροχής κινήτρων για την αγορά εισιτηρίων μέσω διαδικτύου συνεχίζεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Κάθε φίλαθλος εξοικονομεί από 2 μέχρι 5 ευρώ, εάν προτιμήσει την ηλεκτρονική αγορά από τα εκδοτήρια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣσας ενημερώνει για το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(28/10, 17:15) που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1αγωνιστική του 2γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε τον απλό και ασφαλή ηλεκτρονικό τρόπο αγοράς εισιτηρίων που σας ωφελεί οικονομικά και χρονικά. Μέσωweb(από το pao.g viva.gr) οι τιμές είναι χαμηλότερες για τον φίλαθλο, ενώ αποφεύγεται η ταλαιπωρία στα εκδοτήρια του γηπέδου μας, ειδικότερα αυτή την περίοδο που η νέα διαδικασία αγοράς εισιτηρίου από τα ταμεία του γηπέδου δημιουργεί καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές των εισιτηρίων μέσωinternetκαι οι τιμές από τα εκδοτήρια είναι οι εξής:

Τιμέςweb:

Θύρες 6, 7, 13, 14: 5€

Θύρες 1, 5Β, 5Γ, 8Α, 12: 5€

Θύρες 2, 4, 5Α, 9, 11: 5€

Θύρες 10: 10€

Θύρες 3: 30€

Τιμές εκδοτηρίου:

Θύρες 6, 7, 13, 14: 7€

Θύρες 1, 5Β, 5Γ, 8Α, 12: 7€

Θύρες 2, 4, 5Α, 9, 11: 7€

Θύρες 10: 12€

Θύρες 3: 35€

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Παρασκευή 23/10 με προτεραιότηταστους Συμμάχουςκαι αποκλειστικά μέσωweb, ενώ το Σαββατοκύριακο 24-25/10 ανοίγει η διάθεση για όλουςμέσω του Διαδικτύου. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουναπό τη Δευτέρα 26/10 και την Τρίτη 27/10 στη Θ. 4 της Λεωφόρου από τις 9:30 έως τις 17:30. Την Τετάρτη 28/10 ανήμερα της αναμέτρησης, τα εκδοτήρια της Θύρας 4θα λειτουργήσουν από το πρωί στις 9:30 έως την έναρξη, ενώ θα ανοίξουν βοηθητικά και τα εκδοτήρια της Θύρας 5από τις 13:00 έως την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου.

Κάθε Σύμμαχος δικαιούται 4 εισιτήριαστο όνομά του, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όπως και κάθε ΠΑΕ, είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί στο νέο νόμο για τη διάθεση εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων και σας καλεί να συνεργαστούν στη νέα διαδικασία αγοράς που απαραίτητα ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Με τρεις απόντες η προπόνηση

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με την προπόνηση της Παρασκευής (23/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, πάσες με τελειώματα και τακτική.

Οι Εσιέν και Κότσαρης γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ ο Ταμπάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και υποβλήθηκε σε θεραπεία, συνδυασμένη με ασκήσεις χαμηλής έντασης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (24/10) στις 13:30 και μετά το τέλος της προπόνησης, η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ