ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τη Γκαμπάλα και η τιμολογιακή πολιτική της είναι πολύ χαμηλή!

Από την Παρασκευή 21 Αυγούστου αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα, όπως ενημέρωσε Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της.

Οι τιμές είναι χαμηλές και αρχίζουν από 5 ευρώ στα πέταλα, ενώ οι πρώτες ημέρες αφιερώνονται στα μέλη της Συμμαχίας και από τη Δευτέρα (24/8) θα είναι ελεύθερες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το Πρόγραμμα Διάθεσης Εισιτηρίων του επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Καμπάλα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης» την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 21:00.

Η διάθεση ξεκινά την Παρασκευή 21/8 αποκλειστικά για τα Μέλη, με δυνατότητα αγοράς έως 3 εισιτήρια στο όνομά τους. Τα Μέλη μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 του γηπέδου μας, αύριο από τις 10:00 έως τις 17:30 και τις υπόλοιπες καθημερινές9:30-17:30 και ηλεκτρονικά από το viva.gr και το επίσημο site του Παναθηναϊκού. Εναλλακτικά, οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 11876 - τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της Viva (με χρέωση από σταθερό 0,96 ευρώ το 1’ και από κινητό με 1,09 ευρώ το 1’).

Το Σάββατο 22/8 και την Κυριακή 23/8 η διάθεση θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με αποκλειστικότητα στα Μέλη.

Οι φίλαθλοι που δεν είναι Μέλη, θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου από τη Δευτέρα 24/8 με τον ίδιο ακριβώς πρόγραμμα διάθεσης από το box office και από το internet και με δικαίωμα επίσης 3 εισιτήρια στο όνομά τους.

Την ημέρα τους αγώνα τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα λειτουργούν από τις 10.30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά Θύρα είναι οι ακόλουθες:

Θύρα: 6, 7, 13, 14, τιμή 5€

Θύρα: 5Β, 5Γ, 12 και 1, τιμή 10€

Θύρα: 4, 9, 11, τιμή 20€

Θύρα: 10 τιμή 30€

Θύρα: 3 τιμή 50€

Υπογραμμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους για την ομαλή εξυπηρέτησή τους, πως είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν την Αστυνομική Ταυτότητα και ταυτόχρονα να γνωρίζουν τα στοιχεία της Αστυνομικής Ταυτότητας των φιλάθλων εκ μέρους των οποίων σκοπεύουν να προμηθευτούν εισιτήριο. Επίσης, τα Μέλη εξυπηρετούνται μόνο με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ