ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Μπριζ - Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια του Μπριζ - Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους για τη διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με τη Μπριζ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (5/8) στο Βέλγιο.

Η νίκη στο παιχνίδι του "Απόστολος Νικολαΐδης" δίνει στον Παναθηναϊκό το προβάδισμα για την πρόκριση και στο εκτός έδρας ματς με τη Μπριζ, θα επιχειρήσει να την διασφαλίσει.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, με την ΠΑΕ να δικαιούται περίπου 1.400 εισιτήρια, δηλαδή, το 5% της χωρητικότητας.

Με ανακοίνωση της, ενημερώνει τους φίλους του Τριφυλλιού οι οποίοι προτίθεται να βρεθούν στις εξέδρες του "Γιάν Μπρέιντελ", για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα Κλαμπ Μπριζ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, του 3ου προκριματικού γύρου UCL, την Τετάρτη 5/8 και ώρα 20:30 τοπική, στο στάδιο Γιαν Μπρεϊντέλ του Βελγίου.

Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά στο [email protected] , τηλεφωνικά στο +30 210 6470990-2 ή με φαξ στο +30 210 8709299.

Στο αίτημά τους, οι φίλαθλοι παρακαλούνται να καταγράψουν το Ονοματεπώνυμο, τον αριθμό του ΔΑΤ ή τον αρ. Διαβατηρίου, την ιδιότητα του φιλάθλου (αν είναι Σύμμαχος ή απλός φίλαθλος ) και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων τους οι φίλαθλοι παρακαλούνται -βάσει των κανονισμών της UEFA- να μας προσκομίσουν για κάθε εισιτήριο τα ακόλουθα στοιχεία μετακίνησης: την αεροπορική εταιρεία, τον αριθμό πτήσης, την ημερομηνία και την ώρα αναχώρησης και αντιστρόφως τα ίδια ακριβώς στοιχεία της επιστροφής, μαζί με την διεύθυνση διαμονής στο εξωτερικό (ξενοδοχείο ή διεύθυνση φιλοξενίας).

Το εισιτήριο του αγώνα Κλαμπ Μπριζ – Παναθηναϊκός κοστίζει 10 Ευρώ και για τη σωστή εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ