ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη (4/4) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα με την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (6/4) στην Λεωφόρο από την Τρίτη (4/4) θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 12/4 στην Λεωφόρο.

Τα εισιτήρια τιμώνται από 15 έως 100 ευρώ και θα διατίθενται τόσο μέσω ίντερνετ όσο φυσικά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου. Μάλιστα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά των εισιτηρίων και από την Παρασκευή 7 Απριλίου θα ανοίξει η αγορά για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Μ. Τετάρτη, 12 Απριλίου (19:00)τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τρίτη 4/4και για τις τρεις πρώτες ημέρες, μέχρι και την Πέμπτη 6 Απριλίου θα αφορά αποκλειστικά στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας (είτε είναι ήδη εγγεγραμμένα, είτε εγγραφούν τώρα) και θα πραγματοποιείται μόνο μέσω internet. Εγγραφές μελών μπορούν να πραγματοποιούνται επιτόπου στα εκδοτήρια, ή ηλεκτρονικά εδώ.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου η διάθεση «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους. Μέχρι την Κυριακή 9/4 θα διεξάγεται μόνο μέσω viva.gr, ενώ από τη M. Δευτέρα 10/4 τόσο ηλεκτρονικά όσο και – εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα - από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4.Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων τις καθημερινές είναι 9:30 έως 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

13,14

15 Ευρώ(μόνο από τη Θύρα 4 από τις 10/4)

6, 7

20Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

25Ευρώ

2, 5Α,9, 11

40Ευρώ

10

60Ευρώ

3

100 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ