ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Την Τρίτη (4/4) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα με την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (6/4) στην Λεωφόρο από την Τρίτη (4/4) θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 12/4 στην Λεωφόρο.

Τα εισιτήρια τιμώνται από 15 έως 100 ευρώ και θα διατίθενται τόσο μέσω ίντερνετ όσο φυσικά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου. Μάλιστα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά των εισιτηρίων και από την Παρασκευή 7 Απριλίου θα ανοίξει η αγορά για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Μ. Τετάρτη, 12 Απριλίου (19:00) τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τρίτη 4/4 και για τις τρεις πρώτες ημέρες, μέχρι και την Πέμπτη 6 Απριλίου θα αφορά αποκλειστικά στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας (είτε είναι ήδη εγγεγραμμένα, είτε εγγραφούν τώρα) και θα πραγματοποιείται μόνο μέσω internet Εγγραφές μελών μπορούν να πραγματοποιούνται επιτόπου στα εκδοτήρια, ή ηλεκτρονικά εδώ.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου η διάθεση «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους. Μέχρι την Κυριακή 9/4 θα διεξάγεται μόνο μέσω viva.gr, ενώ από τη M. Δευτέρα 10/4 τόσο ηλεκτρονικά όσο και – εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα - από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων τις καθημερινές είναι 9:30 έως 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

13,14

15 Ευρώ (μόνο από τη Θύρα 4 από τις 10/4)

6, 7

20 Ευρώ

1, 5Β & 5Γ, 8, 12,

25 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

40 Ευρώ

10

60 Ευρώ

3

100 Ευρώ

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Walking Dead και Marvel: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις σήμερα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24