ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ουντινέζε

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ουντινέζε
INTIME SPORTS

Άρχισε η διάθεση μέσω ίντερνετ, των εισιτηρίων για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ουντινέζε, ενώ από την Τρίτη (21/7) θα κυκλοφορήσουν και από τα εκδοτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Με γενική είσοδο στην τιμή των 5 ευρώ, πλην των θυρών 3 και 10, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του φιλικού παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Ουντινέζε, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/7) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η πώληση άρχισε μέσω του ίντερνετ, ενώ από την Τρίτη (21/7) θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, μία εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League και ήδη, υπάρχει ενδιαφέρον από τους οπαδούς για να το παρακολουθήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Στην ηλεκτρονική διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο την UDINESE που θα διεξαχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» την Τετάρτη 22/7 και ώρα 21:00.

Από σήμερα (20/7) και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω web για όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου (Θύρα 4) οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από αύριο 21/7 στις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 και την ημέρα του αγώνα από τις 11:00 το πρωί έως την έναρξη του φιλικού, έχοντας επίσης δικαίωμα αγοράς έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Εναλλακτικά, οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 11876, τo τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της Viva (με χρέωση από σταθερό 0,96 ευρώ το 1’ και από κινητό με 1,09 ευρώ το 1’).

Για τη φιλική αναμέτρηση καθορίστηκε γενική είσοδος 5 Ευρώ, με εξαίρεση τη Θύρα 10 που το εισιτήριο κοστίζει 10 Ευρώ και τη Θύρα 3 που κοστίζει 30 Ευρώ.

Οι φίλαθλοι παρακαλούνται θερμά κατά την προσέλευσή τους στο «Απ. Νικολαΐδης», να φέρουν πάντα την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή το Διαβατήριο ή το δίπλωμα οδήγησης και να τα επιδεικνύουν όποτε τους ζητηθεί για την αγορά εισιτηρίου αλλά και για την είσοδό τους στην ιστορική μας έδρα.

Υπενθυμίζουμε στους αγοραστές ηλεκτρονικού εισιτηρίου πως είναι αναγκαίο να τυπώνουν το έντυπο συναλλαγής με τον αναγραφόμενο BARCODE, καθώς με την επίδειξη του στο σύστημα εισόδου «access control» θα εισέρχονται χωρίς καθυστέρηση στη Θύρα τους και χωρίς να απαιτείται καμία συναλλαγή με τα εκδοτήρια της Λεωφόρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6870700),καθημερινές 09:30 – 17:30.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ