ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ηρακλής

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ηρακλή στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δύο φορές σε πέντε ημέρες, πρώτα για το Κύπελλο Ελλάδας και μετά για το πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ έχει θέσει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης (27/10) και άρχισε την προπώληση για το παιχνίδι της Δευτέρας (30/10). Με ίδιες τιμές και παρεμφερείς συνθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, για την 9η αγωνιστική τουΠρωταθλήματος της Super League Ελλάδα 2016/17, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Τετάρτη 26/10, μέσω webμε προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας.

Από την Πέμπτη 27/10η διάθεση των εισιτηρίων «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.grκαι συνεχίζεται κανονικά την Παρασκευή 28/10, το Σάββατο 29/10και την ημέρα του αγώνα.

Τα εκδοτήριατης Λεωφόρου θα διαθέτουν εισιτήρια το Σάββατο 10:00 με 14.00 και την Κυριακή από τις 9:30 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου
13,14 10 Ευρώ
1,8,5B,5Γ,12, 6, 7 15 Ευρώ
5Α,2 9, 11 25 Ευρώ
10 40 Ευρώ
3 80 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ