ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ηρακλής

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την έκδοση των εισιτηρίων στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη (27/10) ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις του για την τρίτη διοργάνωση που συμμετέχει, το Κύπελλο Ελλάδας και υποδέχεται στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τον Ηρακλή. Με ανακοίνωση, η ΠΑΕ ενημέρωσε για την έκδοση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» την Πέμπτη 27/10 και ώρα 19:30, για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας 2016/17.

Συγκεκριμένα, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριοΤρίτη 25/10, μέσω webγια όλους τους φιλάθλους.

Από τηντηνΤετάρτη 26/10η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4 (9:30 με 17:30) ενώ θα συνεχίζεται και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr

TηνΠέμπτη 27/10τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν στις Θ. 4 και Θ.5 από τις 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου
6, 7, 13, 14 10 Ευρώ
5, 8, 12, 1 12 Ευρώ
9, 11, 2, 5α 15 Ευρώ
10 20 Ευρώ
3 30 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ