ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, επιβεβαιώνοντας και τη μετάθεση του ματς από τη Superleague κατά μία ημέρα.

Μετά την ανακοίνωση της Superleague και την επίσημη μετάθεση του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο για την Κυριακή (6/3), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων. Θα τεθούν στην κυκλοφορία από την Πέμπτη (3/3), αρχικά μέσω διαδικτύου και μία ημέρα αργότερα, από τα εκδοτήρια. Η πώληση προς όλους, Συμμάχους και μη, θα είναι ελεύθερη από το Σάββατο, ενώ οι τιμές αρχίζουν από 10 ευρώ.

Ο αγώνας της 25ηςΑγωνιστικής του Πρωταθλήματοςτης Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού και Ατρόμητου θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» ( 6/3 και ώρα 15:00) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης:

Σήμερα,ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίωνμόνο μέσωwebκαι μεπροτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Την Πέμπτη3/3από τις 10:30 το πρωί θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσωweb

Από την Παρασκευή4/3θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13-Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων ενώ Σάββατο 5/3θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσωweb

Την Κυριακή 6/3το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 9:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr - με οικονομικό όφελος για και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 - Τομέας Διαδίκτυο Εκδοτήρια
7, 6 8€ 10€
1, 8, 5C , 12B 12€ 15€
5A ,9 ,2 17€ 20€
10 25€ 30€
3 40€ 50€

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ