ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τους "Συμμάχους" να έχουν προτεραιότητα στην αρχή.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε προς διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Κυριακή (15/1) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Η πώληση άρχισε από σήμερα (10/1) με προτεραιότητα στους "Συμμάχους" και ανοιχτή για όλους θα γίνει την Παρασκευή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Αρχίζει σήμερα το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 11η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της SuperLeague Ελλάδα 2016/17. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/1 και ώρα 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων που ξεκινά σήμερα Τρίτη 10/1μέσω webδίνει προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας, η οποία θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 12/1.

Tην Παρασκευή 13/1η διάθεση εισιτηρίων για το αθηναϊκό ντέρμπι, « ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.grαλλά και μέσω box officeστη Θύρα 4, 9:30 έως 17:30. Το ίδιο ισχύει και για το Σάββατο 14/1με το ωράριο λειτουργίας να είναι από τις 10:00 έως τις 14:00. Την Κυριακή 15/1τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου
13, 14 15 Ευρώ
6, 7 20 Ευρώ
1,5,8, 12, 25 Ευρώ
2, 5Α, 9, 11 40 Ευρώ
10 60 Ευρώ
3 80 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ