ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το ΑΪΚ-Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια για το ΑΪΚ-Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΪΚ.

Την Πέμπτη (4/8) ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει στην Σουηδία την πρόκριση στα play off του Europa League και ο κόσμος του τριφυλλιού τόσο από την Αθήνα όσο και από αρκετές χώρες της Ευρώπης αλλά και της Σκανδιναβίας αναμένεται να βρεθούν στο "TELE2 Arena".

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αλλά και την τιμή τους η οποία είναι 10 ευρώ αλλά και το πως θα δοθούν αυτά στους φίλους των πράσινων που θα δείξουν ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται για την αγορά εισιτηρίου του αγώνα ΑΪΚ Στοκχόλμης – Παναθηναϊκός(TELE2 Arena– έδρα της Hammarby, Πέμπτη 4/8, 19:00 τοπική ώρα) να απευθύνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για την απόκτηση κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταγραφή του Ονοματεπώνυμου, του Α.Δ.Τ.ή Aρ. Διαβατηρίουκαι του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι φίλαθλοι των οποίων τα αιτήματα ικανοποιηθούν, θα ενημερωθούν από την ΠΑΕ για να παραλάβουν το εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θ.4 τη Δευτέρα και την Τρίτη από τις 9:30 έως τις 17:30.

Για τους φιλάθλους των οποίων εγκριθούν τα αιτήματα αλλά διαμένουν στο εξωτερικό, θα υπάρξει ενημέρωση που θα αφορά στο σημείο παραλαβής των εισιτηρίων τους στη Στοκχόλμη, καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου σε Ευρώ και όχι σε Κορώνες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ