ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπε με τον Γραμμένο ο Παναγόπουλος

Τα είπε με τον Γραμμένο ο Παναγόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επικοινωνία με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, είχε την Δευτέρα ο Χρήστος Παναγόπουλος στην οποία επιβεβαίωσε τη στήριξη του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από την Δευτέρα (6/3) πως πάρα τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στον Παναθηναϊκό δεν είχαν αλλάξει στο παραμικρό την στάση τους και την υποστήριξη στο πρόσωπο του Ευάγγελου Γραμμένου για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Χρήστος Παναγόπουλος είχε επικοινωνία κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (6/3) με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας (και μεγάλο φαβορί για την προεδρία της Ομοσπονδίας, στις επόμενες αρχαιρεσίες), ξεκαθαρίζοντάς του πως απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει το παραμικρό, ως προς τη στήριξη που έχει δηλώσει στο πρόσωπό του.

Οι «πράσινοι» διαπίστωσαν τη μεγάλη «πίεση» που αισθανόταν απ’ το βράδυ της Κυριακής ο Γραμμένος, που είναι αλήθεια πως δεν ήταν και στα καλύτερά του μετά τις δηλώσεις Σαββίδη, οι οποίες έφταναν σε βαθμό παρεξηγήσεως.

Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πρόθεση «άρσης» της υποστήριξης προς τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης, καθώς άπαντες στον σύλλογο θεωρούν πως είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο, που εκπροσωπεί διαφορετικές αντιλήψεις και δεν έχει καμία σχέση με το «σκοτεινό» παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρά δε, τις δηλώσεις του Σαββίδη στην «πράσινη» ΠΑΕ θεωρούν δεδομένο πως ο Γραμμένος δεν είναι «εξαρτώμενος» από κανέναν και εξακολουθούν να έχουν απεριόριστη εκτίμηση κι εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ