ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν με τον Βόκολο οι έξι "κομμένοι" στον Παναθηναϊκό

Τα είπαν με τον Βόκολο οι έξι "κομμένοι" στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στην διάρκεια της Τρίτης οι Μέντες, Ρισβάνης, Ντίνας, Σπυρόπουλος, Ταμπάκης και Μαλντίν πέρασαν από εργομετρικά και αιματολογικά τεστ, την Τετάρτη (15/7) θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση ενώ είχαν μια πρώτη κουβέντα και με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Στην διάρκεια της Τρίτης (14/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Οι Μέντες, Ρισβάνης, Ντίνας, Σπυρόπουλος, Ταμπάκης και Μαλντίν που έχουν ειδοποιηθεί να λύσουν τα συμβόλαια τους και είχαν έξτρα άδεια βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" και πέρασαν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Ακολουθώντας έτσι και το αντίστοιχο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας. Όσο για την πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (15/7) στις 7.00μ.μ., σε διαφορετική ώρα δηλαδή απ' ότι η υπόλοιπη ομάδα που είχε το πρωί της Τετάρτης προπόνηση.

Στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε και ο Λεωνίδας Βόκολος με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να τα λέει για λίγη ώρα και με τους έξι, σε τετ α τετ επαφές, για να τους ρωτήσει σχετικά με το τι έχουν κάνει και αν έχουν κάποια πρόταση στα χέρια τους.

Από το τριφύλλι δεν έχουν σκοπό να πιέσουν καταστάσεις και θέλουν να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται να βρουν μόνοι τους ποια θα είναι η ιδανική λύση για τη συνέχεια της καριέρας τους. Βέβαια όσο περνάει ο καιρός και όσο μένουν εκτός προπονήσεων οι "κομμένοι" τότε τα πράγματα δεν θα είναι καλά για τους ίδιους από τη στιγμή που θα μένουν εκτός ρυθμού, οπότε και οι ίδιοι είναι λογικό να αναζητήσουν την καλύτερη λύση όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Άδεια σε Σταματάκη, Γκέκα

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίασαν οι Γιάννης Σταματάκης και Νέστωρ Γκέκας μετά από σχετική άδεια από τους ιθύνοντες του τριφυλλιού. Ο μεν πρώτος είχε ζητήσει άδεια καθώς εδώ και λίγες μέρες δοκιμάζεται στον Λεβαδειακό ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και απ' άλλη ομάδα της Super League ενώ ο Γκέκας μετά από σχετικό αίτημα του εκπροσώπου του πήρε λίγες ακόμα μέρες άδειας μέχρι να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ