ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν για την ενίσχυση του σκάουτινγκ στον Παναθηναϊκό

Τα είπαν για την ενίσχυση του σκάουτινγκ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας συζήτησε με τους Γιάννη Σαμαρά και Κώστα Ελευθεράκη για το πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο το τμήμα σκάουτινγκ του Τριφυλλιού.

Ευρεία συνάντηση για το... μέλλον του Παναθηναϊκό είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ οι Δημήτρης Γόντικας, Κώστας Ελευθεράκης και Γιάννης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή και με τον διευθυντή της ακαδημίας του Τριφυλλιού σχετικά για το πλάνο πάνω στο οποίο πρέπει να κινηθούν τα επόμενα χρόνια οι πράσινοι ώστε να στηριχθούν σε ακόμη περισσότερα παιδιά από την ακαδημία της Παιανίας.

Ναι μεν ήδη στην πρώτη ομάδα βρίσκονται αρκετοί παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό το ξέρουν όλοι στο Τριφύλλι για αυτό και θέλουν η ήδη καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες να γίνει ακόμα καλύτερη.

Γόντικας, Ελευθεράκης και Σαμαράς σε μια σύσκεψη που κράτησε για πάνω από δυο ώρες μίλησαν για το πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει ακόμα καλύτερο το τμήμα σκάουτινγκ που έχει ώστε να συγκεντρώσει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις μικρές ηλικίες και να το εντάξει στην ακαδημία της Παιανίας.

Ενήμερος για την συνάντηση και τα όσα θα ειπωθούν ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος όμως δεν έδωσε το παρών στη σύσκεψη των τριών ανδρών ενώ φυσικά ο Κώστας Ελευθεράκης είπε και κάποιες από τις απόψεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον οποίο έχει συζητήσει αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα.

Στη συνάντηση των τριών ανδρών τώρα έπεσε στο τραπέζι και η προώθηση τριών, τεσσάρων ακόμα παιδιών στην πρώτη ομάδα και η ανταμοιβή τους με επαγγελματικό συμβόλαιο τις επόμενες μέρες στον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά οι δυο άνδρες συμφώνησαν απόλυτα στο πλάνο που τους έχει σχεδιάσει ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και το μόνο που τόνισαν είναι πως αν υπάρχουν τα χρήματα θα ακολουθηθεί κατά γράμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ