ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν Αναστασίου-Νταμπίζας στην Παιανία

Τα είπαν Αναστασίου-Νταμπίζας στην Παιανία
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/05) στην Παιανία προκειμένου να παρακολουθήσει το Elite Neon Cup και εκεί ήταν και ο Νίκος Νταμπίζας με τους δυο άνδρες να τα λένε για λίγη ώρα.

Μια απρόσμενη συνάντηση είχαν το απόγευμα της Πέμπτης (28/5) στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου με τον πρώην τεχνικό διευθυντή των πράσινων Νίκο Νταμπίζα.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην Παιανία για να παρακολουθήσουν σε διεθνές τουρνουά την αναμέτρηση της ομάδας U15 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιάννης Αναστασίου συνοδευόμενος από τον άμεσο συνεργάτη του Στιβ Ρούτερ έδειξε για μια ακόμη φορά ότι θέλει να είναι κοντά σε όλα τα τμήματα των πράσινων ακόμα και στα πιο μικρά καθώς πολλές φορές έχει δει αγώνες της ακαδημίας.

Από την άλλη ο γιος του Νίκου Νταμπίζα αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν στον Παναθηναϊκό και φυσικά παρά την λύση της συνεργασίας του με το τριφύλλι ο πρώην τεχνικός των πράσινων δεν είχε λόγο να πάρει τον γιο του από την ακαδημία.

Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Ρούτερ τα είπαν για λίγη ώρα στην εξέδρα όπου γινόταν η αναμέτρηση και εν συνεχεία κάθισαν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Πλην των τριών στην Παιανία βρέθηκαν από πλευράς Παναθηναϊκού και οι Γκαλίνοβιτς, Λαγωνικάκης, Λάππας αλλά και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ο οποίος τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως μάνατζερ.

Κέρδισε η Σίτι με δυο γκολ στα δυο τελευταία λεπτά

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με 2-0 επί των Άγγλων γνώρισε τελικά την ήττα με 3-2, καθώς οι Αγγλοι πέτυχαν δυο γκολ στα τελευταία δυο λεπτά!

Το σκορ άνοιξε στο τρίτο μόλις λεπτό ο Καλομοίρης και με το 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο. Ενα λεπτό μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Αντωνίου ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0. Ωστόσο, οι τυπικά γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Λατιπεντιέρ ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος ο Σιμς έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στην εκπνοή του αγώνα από τον Σίμονς.

Στις αποστολές των δυο ομάδων μετέχουν οι:

Μάντσεστερ Σίτι:Λατιμποντιέρ, Σιμς, Άντερσον, Κράμπτρι, Ντάνκαν, Ιπάκου, Νμέτσα, Ογκμπέτα, Σίμοντς, Σάντσο, Ογκούνμπι, Σκοτ, Ρίτσαρντς, Φριμπόνγκ, Φόντεν, Χιουζ, Μανουέλ, Πόθο, Ρόσλερ.

Παναθηναϊκός:Παρτίκα, Τσάβαρης, Πογκιάνι, Ντούρο, Ντουλάκης, Μανιδάκης, Βενέτης, Ζωγραφάκης, Παλασκόνης, Νταμπίζας, Κουκουράβας, Σούλτσε, Φρατζέσκος, Τουρούκης, Σπίνος, Καλομοίρης, Σκεντεράι, Χαντάν, Αντωνίου, Πετράι, Χριστοδούλου, Κούτζης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ