ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν Αμπέντ, Νταμπίζας στην Αγγλία

Τα είπαν Αμπέντ, Νταμπίζας στην Αγγλία

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στην Αγγλία και το Νιουκάστλ και είχε την ευκαιρία να τα πει με τον πρώην άσο του τριφυλλιού και νυν ποδοσφαιριστή των "ανθρακορύχων" Μεχτί Αμπέντ.

Στην Αγγλία και το Νιουκάστλ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας. Ο πρώην άσος των "ανθρακορύχων" παρακολούθησε μάλιστα το ματς της πρώην ομάδας του με την Άστον Βίλα στο οποίο η Νιουκάστλ επικράτησε με 1-0.

Εν συνεχεία ο Νταμπίζας βρέθηκε στα αποδυτήρια και στους χώρους VIP της Νιούκαστλ, εκεί όπου τον συνάντησε και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Μεχτί Αμπέντ.

Ο Γαλλοαλγερινός μέσος ήταν πολύ χαρούμενος που συναντήθηκε με τον Νταμπίζα με τον οποίο και συνεργάστηκαν στο τριφύλλι και ανέβασε την φωτογραφία από την κοινή τους συνάντηση στα social media γράφοντας:

"Τι ωραία συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα, έναν πρώην παίκτη της Νιουκάστλ με τον οποίο είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστούμε κατά την διάρκεια του "φανταστικού" δανεισμού μου στον Παναθηναϊκό την περσινή χρονιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ