ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εγκαίνια των γραφείων των παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού

Τα εγκαίνια των γραφείων των παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού
STOLISVAGGELIS

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων των Παλαιμάχων Αθλητών Παναθηναϊκού, με την παρουσία περισσότερων από 100 αθλητών όλων των τμημάτων του Συλλόγου.

Παρουσία 150 και πλέον Πρωταθλητών όλων των Σπορ των προηγούμενων δεκαετιών του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γραφείου των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στην Κόνιαρη 68, πλησίον του Γηπέδου της Λεωφόρου.

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και με παραδοσιακής μορφής εκδήλωση, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων με επί κεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Κόντο, δέχθηκε ανοιχτόκαρδα όχι μόνο τους συναθλητές και φίλους από το παρελθόν αλλά και αρκετούς νέους και φιλάθλους που αισθάνθηκαν την ανάγκη να παραστούν.

Ο Απόστολος Κόντος με θερμά λόγια χαιρέτισε τους παριστάμενους τονίζοντας τη σημασία να έχουν οι Παλαίμαχοι το γραφείο τους, να υποδέχονται σε αυτό τα μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας και ακόμη να έχουν "ένα σημείο αναφοράς στο χωροταξικό σημείο της ανάπτυξης του Παναθηναϊκού από όπου και να κινούνται αντλώντας δύναμη για συμπαράσταση σε κάθε εποικοδομητική προσπάθεια της Παναθηναϊκής οικογένειας".

Ενώ ο Απόστολος Κόντος προσδιόρισε τις θέσεις και τις επιδιώξεις των Παλαιμάχων άφησε στον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Λιβέρη, ως πρεσβύτερο και δοκιμασμένο στην επεξεργασία της ακρίβειας των δεδομένων να αναφερθεί στην πορεία δημιουργίας του Συλλόγου των Παλαιμάχων Αθλητών.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μίνι δεξίωση για να κλείσει η εκδήλωση αυτή που με τόση φροντίδα είχε επιμεληθεί ο Αντιπρόεδρος Θόδωρος Συνοδινός.

Τα εγκαίνια των γραφείων των παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού
STOLISVAGGELIS

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ