ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα δύο πλάνα για τον φορ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Πέκχαρτ EUROKINISSI

Οι Νταμπίζας και Δώνης προσπαθούν να φέρουν στον Παναθηναϊκό ένα πρωτοκλασάτο «εννιάρι», αλλά έχουν προετοιμαστεί και για το αρνητικό ενδεχόμενο.

Σε δύο κατευθύνσεις κινούνται ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης για τον βασικό επιθετικό που θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του τριφυλλιού έχουν δύο σχέδια, ένα με τις δύσκολες και πιο ακριβές περιπτώσεις και το «Plan Β» με τις πιο εφικτές και όχι απόλυτα ικανοποιητικές.

Ασφαλώς, η κοινή επιθυμία Νταμπίζα και Δώνη είναι να πείσουν έναν επιθετικό από τα «πάνω ράφια» να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού δεν έχουν στεφθεί από επιτυχία. Οι κρούσεις του «Ντάμπι» στον Σκωτσέζο Στίβεν Φλέτσερ και στον Βούλγαρο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην δελεάζονται από την τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα, ο Τόμας Πέκχαρτ - όπως και ορισμένοι άλλοι επιθετικοί - βρίσκεται στη δεύτερη λίστα. Θεωρείται ένας αξιόλογος επιθετικός, όμως δεν καλύπτει όλα τα «θέλω» του Δώνη. Πράγματι, ο Νταμπίζας κάνει επαφές με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά για τον δανεισμό του Τσέχου στράικερ, ωστόσο ταυτόχρονα θα εξαντλήσει τα περιθώρια για μία πιο ποιοτική λύση για την επιθετική γραμμή.

Πάντως, Νταμπίζας και Δώνης θεωρούν ότι υπάρχει χρόνος για τη μεταγραφή του «Νο 9». Επομένως, δεν βιάζονται να κλείσουν τον Πέκχαρτ ή κάποιον άλλο από την ίδια λίστα και περιμένουν για κάτι καλύτερο. Αν όμως μπει ο Αύγουστος και παρουσιαστεί κίνδυνος να ξεμείνουν από επιλογές, τότε θα θέσουν σε εφαρμογή το «σχέδιο Β»...

PHOTO CREDITS: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ