ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα δεδομένα για τον Λέτο

Τα δεδομένα για τον Λέτο

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον Λέτο για τον διακανονισμό και τις δώσεις των οφειλομένων και στο τραπέζι έπεσε ενδεχόμενη επιστροφή του Αργεντινού στο τριφύλλι σε περίπτωση που μπορούσε να μείνει ελεύθερος είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι.

Στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ένα δίδυμο Λέτο, Μπεργκ θα ήταν ικανό να διαλύσει κάθε αντίπαλη άμυνα με τον έναν να αλληλοσυμπληρώνει τον άλλον και να μπορούν να διασπάσουν κάθε αμυντικογενές σύνολο. Το θέμα βέβαια όμως είναι αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί αυτή η ιδέα είτε τον προσεχή Ιανουάριου, είτε το καλοκαίρι.

Από το τριφύλλι τόνιζαν πως αν γίνει κίνηση για τον Αργεντινό άσο ο οποίος θα έκανε και τρομερό γκελ στον κόσμο θα γίνει υπό προϋποθέσεις το καλοκαίρι καθώς την δεδομένη μεταγραφική σεζόν προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός στόπερ "βράχου" ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή των πράσινων.

Ας δούμε όμως πως έχουν τα δεδομένα έως τώρα και τι πραγματικά έχει συμβεί από πλευράς Παναθηναϊκού αλλά και τι σκέφτεται η πλευρά του Σεμπάστιαν Λέτο με βάση τα όσα μας μετέφεραν άνθρωποι κοντά στον πρώην άσο του τριφυλλιού.

Οι συζητήσεις των πράσινων με τον Αργεντινό άσο και εν γένει την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι αρκετά συχνές. Αυτό γιατί υπάρχουν οφειλές προς τον Λέτο οι οποίες είναι σε διακανονισμό και όταν κάποια δόση καθυστερεί υπάρχει επικοινωνία για να υπάρχει λίγη υπομονή από την πλευρά του Λέτο και να μην πάει στην UEFA.

Σε μια από αυτές τις συζητήσεις έπεσε και στο τραπέζι το αν θα ήθελε ο Λέτο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που μπορούσε να μείνει ελεύθερος από την Κατάνια είτε τώρα, είτε το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν εκμυστηρευτεί και παρά έξω την επιθυμία τους για επιστροφή του Αργεντινού στους πράσινους.

Ο Λέτο θα μπορούσε να βοηθήσει τους πράσινους σε αρκετές θέσεις όπως είχε δείξει την διετία που αγωνίστηκε στο τριφύλλι. Τόσο ως εξτρέμ από τα αριστερά αλλά και ως δεύτερος επιθετικός μέσα και έξω από την περιοχή όπως έκανε και υπό τις οδηγίες του Φερέιρα. Έναν ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά αναζητούν οι πράσινοι τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτός από στόπερ και ίσως αυτό το γεγονός και μόνο είναι ικανό για να φουντώσει τα σενάρια.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν ότι ο Λέτο κάνει γκελ στον κόσμο του τριφυλλιού και όλοι θα έβλεπαν με θετικό μάτι μια ενδεχόμενη επιστροφή του.

Τι λέει ο ίδιος

Μιλώντας με ανθρώπους οι οποίοι είναι σε επαφή με τον Λέτο μάθαμε ότι στις προθέσεις του ίδιου είναι να αποχωρήσει από την Κατάνια και πως ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Φυσικά λόγος θα μπορούσε να γίνει και για τα χρήματα που θα απαιτούσε ο Αργεντινός. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο Λέτο δεν έχει σε πρώτη προτεραιότητα τα λεφτά τη δεδομένη χρονική σεζόν καθώς μετά την ταλαιπωρία που είχε υποστεί με τον σοβαρό τραυματισμό του πάνω από όλα τον νοιάζει να αγωνίζεται και να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Ο Λέτο θέλει να αποχωρήσει από την Κατάνια καθώς παρά το γεγονός ότι ο Ιταλικός σύλλογος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι και μάλιστα στο πρωτάθλημα της Ιταλίας την φετινή σεζόν δεν αισθάνεται καλά στην Ιταλία και βλέπει ότι η ομάδα δεν θα μπορέσει να ανέβει από την "Seria B" οπότε θα ήθελε να αποχωρήσει.

Τι θα κάνει η Κατάνια

Πολλά είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι θα εξαρτηθούν από την στάση της Κατάνια. Αν ο σύλλογος της Ιταλίας αφήσει ελεύθερο τον Λέτο με σκοπό να γλιτώσει το συμβόλαιο του η όχι. Βέβαια και οι διοικούντες των Ιταλών έχουν έρθει σε μια άτυπη σύγκρουση με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα και ιδίως μετά την κόκκινη που έφαγε για εξύβριση του διαιτητή σε ματς των Ιταλών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ