ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα 5 πράσινα περιβραχιόνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις θα είναι πιθανότατα οι διαφοροποιήσεις στη σύνθεση των αρχηγών του Παναθηναϊκού συγκριτικά με την περυσινή σεζόν, αν ασφαλώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης διατηρήσει την... μπασκετική πεντάδα των captains.

Tρεις new entries θα περιλαμβάνει εκτός απροόπτου η εφετινή πεντάδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού, μετά τους χωρισμούς με τον Μάρκους Μπεργκ, τον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Στέφανο Κοτσόλη, οι οποίοι, μαζί με τον Ζέκα και τον Γιώργο Κουτρουμπή ήταν οι πέντε πράσινοι "κάπτενς" στην περυσινή σεζόν.

Ο πρώτος "νέος" αρχηγός θα είναι πιθανότατα ο Ροδρίγκο Μολέντο, στου οποίου την προσωπικότητα εντός αγωνιστικού χώρου στηρίζει πολλά ο Ουζουνίδης. Ειδικά αν ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει... ηρεμήσει και έχει κατασταλάξει ως προς τα δεδομένα της καριέρας του στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να λάβει περισσότερες ευθύνες και εκτός γηπέδου.

Κάτι που ήδη κάνει ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος - παραδόξως για πολλούς δεδομένης της προσφυγής που αρχικώς είχε καταθέσει και της φυγής του φίλου του, Μάρκους Μπεργκ - δείχνει πολύ πιο 'δεμένος" με τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός αριστερός μπακ φαίνεται πολύ πιο "ζεστός" στο περιβάλλον της ομάδας, με έντονη διάθεση να συμμετάσχει στη διαδικασία της προσαρμογής των νέων παικτών και με αυξημένους πόντους στην εσωτερική "ιεραρχία" της ομάδας.

Τρίτος "νέος" που προορίζεται για κάπτεν είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ίσως ο μοναδικός Έλληνας παίκτης του Παναθηναϊκού του οποίου η θέση στην ενδεκάδα είναι 100% δεδομένη, αν θεωρήσουμε ότι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του Γιώργου Κουτρουμπή δίπλα στον Μολέντο.

Ασφαλώς Νο 1 αρχηγός θα παραμείνει ο - αρχαιότερος όλων - Ζέκα, ο οποίος βρίσκεται στην εκκίνηση της έβδομης σεζόν του στον Παναθηναϊκό, έχοντας πλέον πάρει και την ελληνική υπηκοότητα, όντας και διεθνής με την εθνική Ελλάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ